in

Imala je 105 kilograma i javnost je osuđivala: Ana Nikolić otkrila kako je skinula 50 kilograma


Pevačica Ana Nikolić pre nekoliko dana gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića, gde je pokazala javnosti novi izgled.

Uprkos tome što su mnogi mislili da je u pitanju fotošop, pop zvezda je zaista smršala 50 kilograma, a otkrila je da u jednom trenutku imala 105 kilograma, zbog čega su je mnogi osuđivali.

„Ja sam bila na dnu, moj život je takav, to je takav moj krst koji ja nosim, nekad teško, nekad lako, ali nosim ga. Moj život nikad nije bio siva zona, kod mene ništa ne može da bude: “Lepo je”, ili je vrh ili je dno. Da bilo je dno, a sa tog dna nemaš, gde nego na vrh,“ počela je ona.

“ To nekad ume da bude jako naporno, ali to je moj karakter, ja sam bila na dnu i psihičkom, i fizičkom i mentalnom, u svakom mogućem smislu u kom jedna žena može da bude, ali jednostavno pogledam Taru i ta ljubav je toliko jaka i velika da nemaš mnogo prostora za razmišljanje, nemaš taj luksuz.“

Ana se osvrnula na medije i javnost, koji joj nisu pružali podršku.

„Nisu imali milosti prema meni, što i razumem, javna si ličnost i ne možeš da imaš 105 kila, ja mogu, a mogu i da smršam. Bila sam na dnu, tada sam se tako osećala, bio mi je takav period u životu,“ kazala je.

Pevačica je i pre toga u intervjuu za Blic govorila o kilaži.

„Kilaža, pa kilaža. Prvo je bilo što si debela, sada ne valja što sam mršava. Nikada ništa ne valja. Kako sam smršala? Tako što sam smanjila unos kalorija za sedamdeset odsto, jedem sve, ali u veoma malim količinama. Treniram mnogo, skoro svakog dana. Pijem svoje tablete za mršavljenje, to je jedini način i jedina istina za moje mršavljenje,“ rekla je ona.