Search
Close this search box.

IN je izgledati kao da ste se satima ljubili sa nekim

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Novi beauty trend (foto: Instagram/valgarland)

Kupujemo četkice, sunđere, skupe tečne karmine i trošimo vreme i živce kako bi se svojski potrudile da nam karmin ostane na usnama što duže, ali stigao je dan kada sve možemo da bacimo i slobodno razmažemo šminku po licu.

Namerno umrljana šminka, koja izgleda kao da ste se satima ljubili sa nekim, deluje zanimljivo na modnim pistama ili editorijalima, ali malo bi teže prošla na poslu ili izlasku sa dečkom, naročito ako ga dočekate sa razmazanim karminom.

(foto: Instagram/valgarland)

Na nedavno završenoj Nedelji mode u Londonu ovaj izgled, koji je kreirala šminkerka Val Garland, izazvao je buru pozitivnih reakcija. „Devojka koja nosi ovakvu šminku odlazi u klub, puna je samopouzdanja i obožava da se ljubi“, rekla je Garlandova za Vogue. Dodala je i da efekat razmazanosti postiže tako što umrlja liniju karmina, koristeći veliku četku, a onda nanosi sjaj na usne, ali nikako preko linije usana.

Ovo nije nikakva revolucija među beauty trendovima i već smo i na nekim poznatim damama videli ovakav ‘neuredan’ look (Kristin Stewart se neretko koristi ovom tehnikom šminkanja), ali da li je za svakog i da li će zaživeti među običnim devojkama, prosudite sami.

A post shared by ValGarland (@thevalgarland) on

A post shared by @oslo_airport_tr on

A post shared by veerlevanlook (@veerlevanlook) on

POSLEDNJE VESTI