Search
Close this search box.

Ono što vas stvarno zanima o lepoti i kozmetici- Lepotica.rs

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ono što vas stvarno zanima o lepoti i kozmetici

Ako vas zanimaju lepota i kozmetika ovo je sajt za vas. Pogledajte video savete profesionalaca, kako da ulepšate sebe kao što to čine vrhunski frizeri i kozmetičari.

Saznajte šta možete da uradite same, a šta ipak treba prepustiti profesionalcima. Sajt je pun interesantnog sadržaja o frizurama, šminki, nail art-u…

Saznajte šta lak za nokte govori o vama ili kako treba da izgleda šminka za venčanje. Pogledajte kako da izaberete odgovarajuću nijansu pudera i koje su to najveće greške u kozmetici. Kako da zalepite veštačke trepavice bez problema i kako se efikasno uklanja celulit.

Sve to na Lepotica.rs. Pogledajte mnoštvo atraktivnih video tutorijala o kosi, noktima, šminkanju , tretmanima lica i tela.

U njihovom snimanju su učestvovali naši najpoznatiji i najkreativniji frizeri, kozmetičari, manikiri i šminkeri, koji ono što znaju žele da podele sa drugima i koji se konstantno edukuju i usavršavaju.

Evo jednog koji je za kratko vreme postao veoma popularan. Efektan i jednostavan nail art za koji su vam potrebni samo lak za nokte i voda.  Uživajte u našim savetima, pokrenite maštu, jer svaka žena je lepa na svoj način, a Lepotica.rs je tu da vam skrati put do malih tajni velikih majstora i pomogne da uvek budete negovane i da vaša lepota traje.

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI