Search
Close this search box.

Indi razbesnela fanove: ‘Najlakše je završiti fakultet, ali biti estradna pevačica je teško’

(foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram)

Indira Aradinović se na domaćoj muzičkoj sceni nalazi već 11 godina. Za to vreme fanovi su je zavoleli kao atraktivnu, drsku i zavodljivu pevačicu. Međutim, ona je u otvorenom pismu  istakla da je privatno potpuno drugačija osoba, ali je izabrala pogrešne reči, te su se fanovi okrenuli protiv nje. 

„Znate nešto se duboko razmišljam posle 11. godina mog postojanja na estradnoj sceni i toliko pesama, naslova, hitova, tekstova, skandala, istine, neistine, dezinformacije gradske priče i ostala dela. Ljudi sve brzo zaborave, ali nikada jedno, a to je kakav si čovek ili ne čovek“, započinje Indi svoje pismo.

Ona u nastavku naglašava da je posao estradne umetnice jako težak i da je najlakše završiti fakultet, udati se i roditi decu. Zato na svojoj dugoj karijeri može zahvaliti roditeljima i vaspitanju koje je dobila.

https://www.instagram.com/p/BWrkQw8lz8M/

https://www.instagram.com/p/BWrkTw_FSWc/

Iako Indi verovatno nije imala lošu nameru, ove rečenice su naljutile fanove koji je prate na društvenim mrežama. Dok joj jedni prebacuju to što nije završila fakultet, iako ga je tako lako završiti, drugi joj ukazuju na pravopisne greške koje je imala u otvorenom pismu.

(foto: Screenshot)

POSLEDNJE VESTI