Search
Close this search box.

Ko nas je najviše nervirao u 2011?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Godina 2011. će, sem po dobrim albumima biti upamćena i po skandaloznim ličnostima, pogotovo onim koji sa sobom vuku probleme i negativnu energiju. Mi smo napravili mali izbor a vi odlučite – koja poznata ličnost vas je najviše nervirala u prethodnih 365 dana?

Porodica Kardashian dospela je na stub srama, nakon što je Kim okončala svoj brak posle samo sedamdeset dva dana. Na internetu su se odmah pojavile peticije za ukidanje rijaliti programa ove porodice, odnosno za potpuni bojkot.

Problematični glumac Charlie Sheen je ove godine izazivao pažnju svojim lošim ponašanjem. Zbog nepojavljivanja na snimanjima i problema sa drogom i alkoholom, glumac je izgubio angažman u seriji Dva i po čoveka, u kojoj ga je kasnije zamenio Ashton Kutcher.

Nicole Polizzi, poznatija kao Snooki iz popularnog MTV programa Jersey Shore sklona je skandalima, mada nije kao da od njih beži. Nakon bezbrojnih padova u javnosti – i pritom mislimo na fizičke padove, Snooki se ove godine našla na listi najiritantnijih osoba u Americi, zajedno sa Sheenom i Kim.

Glumica Lindsay Lohan je svoj imidž počela da „čisti“ poslednjih nedelja ove godine. LiLo je tokom godine bila hapšena više puta, jednom čak i zbog krađe narukvice, bila je u zatvoru četiri sata, ali je onda rešila da okrene novi list i uz Playboy duplericu, odradi i kaznu društveno – korisnog rada.

Jelena Karleuša je osoba koja vas ove godine nije ostavljala na miru ravnodušnim! Iako je najavljivala novi album, to se još uvek nije dogodilo, te se preselila u Španiju sa svojim mužem Duškom Tošić, a dosta je pažnje izazvala i skandalom kada je jednom srednjoškolcu pokazala srednji prst. Ah da – u medijskoj je tišini već mesecima.

Seka Aleksić je, kao i njena koleginica Karleuša, odlučila da ćuti neko vreme, dok ne pripremi nove pesme. No, pre toga se potrudila da ode do Afrike, da tamo vidi devojke koje nose turbane pa da taj „trend“ donese u Srbiju, a zanimljivo je da je u Africi čak dobila i malariju koju je preležala za samo dve nedelje. I da ne zaboravimo – bila je privedena dva puta, jednom je to uradila hrvatska policija a jednom domaći saobraćajci.

Svetlana Ražnatović – Ceca ove godine nije puno izlazila iz kuće. Uglavnom zbog toga što je početkom godine osuđena zbog pronevere novca na kaznu kućnog pritvora u trajanju od 8 meseci, a bila je u dužnosti da isplati državi milion i po evra. Ceca je iz kuće objavila album Ljubav živi a kako dobro upućeni tvrde, ona je samo od prodaje jedne pesme zaradila za prvu ratu njene kazne.

Iako tokom godine nije bila preterano aktivna, Indira Radić nas je sve šokirala kada smo prošle nedelje čuli njen hit Ajvar se proždrnuo, odnosno Maria, kako se zove njena pesma na francuskom. I dos u ljudi ostali u šoku Indirinim pokušajem pevanja na jednom od najlepših jezika na svetu, pevačica je poručila svima da je ne razumemo, jer pesma nije pravljena za naše tržište.

Ivan Bosiljčić je glumac bez koga ove godine nije mogla da prođe nijedna serija, ali ni žuta štampa ga nije štedela. Nakon bezbrojnih svađa i mirenja sa pevačicom Jelenom Tomašević, ona je odjednom zatrudnela a onda su se oni održali crkveno venčanje po svim pravoslavnim pravilima.

[poll id=“390″]

POSLEDNJE VESTI