Isidora Bjelica napustila Srbiju: Poznata ličnost mi preti, a policija to ignoriše!

(foto: Instagram/isidorabjelicapajkic)

Isidora Bjelica se ovog leta preselila u Crnu Goru jer u Beogradu nije imala mira od konstantnih pretnji, a policija nije učinila ništa da je zaštiti. 

“Stresovi koje sam doživljavala u Beogradu su mi bukvalno pretili da izgubim život. Ja nisam osoba koja je samom činjenicom da uživa ogromnu ljubav običnog naroda računala da ću ikada imati bilo kakvu naklonost establišmenta, ali ono što sam doživljavala je bukvalno ličilo na pokušaj ubistva u trenutku kada se pojavila naznaka da imam šanse da preživim najtežu bolest, četvrti put”, požalila se Isidora u intervjuu za Hello.

“Prvo sam trpela klevete i napade psihopata, onda su meni i mojoj 14-godišnjoj ćerki na telefonskoj sekretarici ostavljane pretnje. Iako je glas prepoznatljiv, kao i leksika, a i kada biste pustili taj gnusni snimak u etar, svi bi prepoznali o kome se radi, policija od avgusta ništa nije uradila i izgleda da samo oni ne prepoznaju ko je ta žena”, dodala je Bjelica, obrazloživši da ne očekuje povlastice kao poznata ličnost, nego pravo na zaštitu kao i bilo koji građanin naše zemlje, naročito zato što ju je dotična osoba i ranije maltretirala.

“Nasuprot tome, dete mi je privedeno na informativni razgovor po prijavi mentalno poremećene komšinice. To je previše i za zdravog čoveka. Ja, kao što znate, mogu da izdržim sve, ali ne i činjenicu da se preti mom detetu od 14 godina”, završava poznata spisateljica svoju priču.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top