Isidoru Bjelicu nožem jurila komšinica jer joj je ‘ušla u mozak preko TV-a’

Književnica Isidora Bjelica, pored bitke s kancerom, žali se da ne može da se izbori i sa brojnim drugim problemima a na sve to ima i komšinicu koja je pokušala da je ubije nožem.

“U zgradi imamo jednu ženu koja je klinički slučaj, preti nam stalno, jurila me je nožem, polivala vodom, jer joj, kako kaže, ulazim kroz televizor u mozak. Više puta sam je prijavljivala, ali radi se, nažalost, o vrlo agresivnoj osobi, koja, pošto je policija privede, bude mirna nekoliko dana, a onda opet počinje sa urlanjem, napadima, pretnjama… Inače, kad prođete pored njenog stana, čujete zvukove kao iz Isterivača đavola. Urla, vrišti, lupa”, izjavila je Isidora za Kurir.

Književnica pored neprijatnih iskustva sa komšinicom dodaje i da veruje da ona ima velikih psihičkih problema: “Baš kad je gledala prilog na televiziji o meni, opet je bacala stvari i pretila da će me ubiti, orilo se sve iz prizemlja do našeg četvrtog sprata!”

Književnica dodaje da se više plaši za svoju decu nego za sebe: “Kao i svi roditelji, strepim za svoju decu. Vidite šta se dešava svaki dan i ovde i u svetu, nigde više nije sigurno, terorizam, manijaci, pedofili, ekstremisti..”, objašnjava Isidora za pomenuti list.

“Stres je okidač svih autoimunih bolesti, to je i naučno dokazano. Uostalom, ja sam se i razbolela posle strašnih stresova i tuge, bola i razočaranja, tako da ovakve stvari zaista mogu da naškode i potpuno zdravima, a kamoli meni, koja sam u stalnoj borbi za preživljavanje. Ali to je život, ne možemo se izolovati, možemo samo da se molimo dragom Bogu za sve nas zajedno”, izjavila je Isidora, koja već dugi niz godina vodi bitku s najtežim oblikom kancera jajnika, i dodaje da nema snage pored svega da se bori i sa psihički obolelim osobama.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top