Search
Close this search box.

Iskusite život iz druge perspektive sa Alwaysom

Always Ultra ulošci pružaju i do 100% zaštite od curenja, čak i ako ste okrenuti naopačke!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Always Ultra ulošci pružaju i do 100% zaštite od curenja, čak i ako ste okrenuti naopačke!

Always Ultra je lansirao onlajn istraživanje za žene u Srbiji kako bi otkrio čega se sve, u pogledu garderobe, sportskih i društvenih aktivnosti, one odriču svakog meseca tokom 5 delikatnih dana. Rezultati prikupljeni od 1126 učesnica konkursa pokazuju da one obično te dane provode odričući se svojih omiljenih aktivnosti.

Žene u Srbiji poznate su po tome što vode računa o svom izgledu i prate modne trendove. Ipak, 40% njih koje su učestvovale u istraživanju otkrilo je da se tokom delikatnih dana odriču kratkih i uzanih suknji, njih 31.7% ne nosi šorts u tom periodu, dok 27.7% njih pomera svoje vreme planirano za šoping.

Kada je društveni život u pitanju, ukoliko se delikatni dani dese tokom vikenda, najbolje što može da se desi, kako je njih 60% odgovorilo na Always pitanja, jeste da subotnje veče provedu gledajući romantičan film i jedući mnogo kokica. Na taj način one izbegavaju moguće neprijatne situacije.

Leto nas uvek podseti da mislimo o svom izgledu na plaži, pa se trudimo da svoje telo oblikujemo vežbama. Deluje kao da nas na tom putu ništa ne može zaustaviti. Ipak, 48.8% žena u Srbiji koje su odgovorile na Always pitanja kaže da tokom tih dana moraju da otkažu svoje treninge.

Porvh svega, 26% žena koje su odgovorile na pitanja je spremno da otkaže svoje putovanje na planinu ukoliko bi se ono poklopilo sa delikatnim danima u mesecu.

Vreme je da se situacija preokrene u njihovu korist – i da im se vrati njihovih 5 dana.

Drage dame, od sada, sa Always Ultra ulošcima koji pružaju i do 100% zaštite od curenja, možete da nastavite sa svojim dnevnim aktivnostima i aktivnim životom na koji ste navikle, čak i tokom delikatnih dana. Zato počnite da svoj život tokom delikatnih dana posmatrate iz drugog ugla… zanimljivog, uzbudljivog i bez oklevanja – čak i kada ste okrenute naopačke!

Always Ultra se kladi da ste jače nego što mislite!

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI