Search
Close this search box.

Ispaljena: Milica Todorović zbog Milana Stankovića ostala bez 5 hiljada evra

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Milica Todorović je pauzu zbog pandemije koju provodi u Kruševcu iskoristila je da uživa u društvu roditelja. Pored toga preispitala je svoj odnos sa Petrom Strugarom, a odluke koje je donela ćemo uskoro videti.

Iako su joj ove dve “aktivnosti” najvažnije, Milica kuje planove za povratak na scenu. Ona je sve ove nedelje bila na specijalnoj ishrani i na napornim treninzima. Kako kažu dobro upućeni ona se stesala i zategla.

Ali, nije sve tako sjajno! Milicu je za duet ispalio Milan Stanković, iako je ona pesmu već platila.

„Pesma “Ljubav manje” je brzo postala hit, a potpuno je drugačija od svega što je Milica do sada radila. Zato je odlučila da malo promeni pravac sa novim albumom. Stalno preslušava melodije, traži tekstove, čak poneki napiše i sama. Ima veliku pomoć Emine Jahović. Ona joj redovno šalje šta ima od tekstova i muzike na lageru, a uskaču i Saša Kovačević i njegov brat Rade. To što je sa Radetom nekad bila u vezi, odavno nije smetnja da sarađuju,“ priča izvor za SVET i dodaje:

„Baš skoro joj je ponuđen duet kojim je bila oduševljena na prvo slušanje. Odmah je rekla: “To je to! Kupljeno!” Onda je danima tražila ko bi mogao da sa njom iznese taj tekst, a da uopšte želi duet. Pao joj je na pamet Milan Stanković s obzirom na to da nije mnogo eksponiran u medijima, a ima vrhunski glas. Uostalom, i njemu bi hit-duet bio dobra karta za povratak na scenu.“

Milica je pozvala Milana i pustila demo-snimak, priča izvor za SVET i kaže:

„Milan se oduševio i rekao da želi da je urade zajedno i da mu je veoma drago što se Milica baš njega setila. Međutim, problem je nastao oko plaćanja pesme. S obzirom na to da niko od tekstopisaca neće da čuva pesmu unedogled, trebalo je što pre da se kupi. Milan je danima odlagao da da pare, a onda su se dogovorili da je Milica plati, pa će joj on naknadno dati novac i otpevati svoj deo. Milica je htela da se što pre vide i snime to jer se epidemija stišala.“

Međutim, Milan joj se danima ne javlja na telefon.

„Nemoguće da nije video njene pozive. Milica sad ne zna šta da radi, da li da ga čeka ili traži nekog drugog za duet, pošto je pesmu platila 10.000 evra. Verovatno je Milan mislio da joj bude gost u pesmi, a da je pesma njena. A možda veruje i da bi on njoj zapravo učinio veliku uslugu tako što bi otpevao svoj deo, ali stvari ipak ne funkcionišu tako,“ kaže izvor za SVET i završava rečima da će Miličin album biti hit, te će i povratak biti na velika vrata.

POSLEDNJE VESTI