Search
Close this search box.

Ivanka Trump pohvalila nastup Lady Gage ne shvativši skrivene poruke u njemu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Lady Gaga (foto: Instagram/ladygaga)

Nastup Lady Gage na Super Bowl-u bio je spektakularan, a pevačica je ranije obećala da svoj 13-minutni performans neće koristiti za političke uvrede i da će ovoga puta zanemariti situaciju u Americi kojoj se inače žestoko protivila u izbornoj kampanji.

Ipak, pevačica nije ovo mogla potpuno da ispoštuje, pa je poslala suptilnu poruku Donaldu Trumpu koja izražava njeno protivljenje njegovom vođenju zemlje i odnosu prema migrantima. Ona je na nastupu otpevala pesmu This Land Is Our Land, koja datira još iz 1944. godine, a koja je zapravo jako dobro oslikava kritički stav prema trenutnoj situaciji u Americi, kao i njeno grljenje jedne devojke iz publike uz upućeni stih: ‘Ostani’.

Međutim, izgleda da ćerka američkog predsednika Ivanka Trump nije ovo sasvim razumela, pa je na Twitteru pohvalila Gagu za sjajan nastup.

Ali osoba koja je ovo sa oduševljenjem dočela i i te kako shvatila značenje je Hillary Clinton, koja je na Twitteru napisala: „Ja sam jedna od 100 miliona fanova Super Bowla koja je oduševljena Gagom i njenom porukom svima nama“.

Ako ste propustili Gagin nastup možete pogledati OVDE.

POSLEDNJE VESTI