Jelena Karleuša: Ja sam kao Šanel- poželjna, skupa i nedostižna!

Papir sve trpi. A Jelena Karleuša kao i uvek bez dlake na jeziku. Nije ništa novo da se naša Jeca u sve razume i sve zna. Niste znali? Evo samo delića njenog “mudrovanja”:

Kad ju je novinar pitao zašto nije izdala za Grand već za City records, odgovorila je: “Saša Popović je kao neka robna marka koja je dostupna svima, trendi je, komercijalna, ali posle dva pranja se raspadne. Šanel je, s druge strane, skup, poželjan i nije dostupan svima, a to sam ja! Dakle, Grand sebi mogu da priušte svi, a Šanel, odnosno mene, ne mogu.”

O izboru imena svoje kćerke:”Atina je grčka boginja mudrosti i omiljena Zevsova ćerka. Ime je perfektno i zvuči kao bomba!”

O odnosima sa kolegama i koleginicama:”Kad god su me pozivali u Grand šou, ja se lepo i kulturno odazovem, popnem se u šminkernicu i svima kažem “dobro veče”. Iako je šminkernica puna, niko mi ne odgovori, sve pevačice ćute.” Jadna Jeca!

Kada su je pitali o tužbama koje je pokrenula protiv Dare Bubamare i Seke Aleksić, rekla je da joj je žao što se tako završilo i da su obe bile nepromišljene, i nju prve napale u medijima.

Mišljenje o Milanu Stankoviću, koji često pominje kako mu je Karleuša uzor: “On u sebi ima nešto što ne može da vas ostavi ravnodušnim. Ima taj napadni stajling i to “diranje nerva”, što narod prepoznaje. Milan “igra na jednoj ivici” i mora ozbiljno da se posveti svojoj karijeri. Šteta bi bilo da krene pogrešnim putem i nestane.”

Izvor: Svet

Povezane vesti

Back to Top