Prati nas

Vesti

Jelena Karleuša: Kako sam postala neko za koga se zna od Amerike do Rusije?

’’Društvene mreže će biti jedini način moje komunikacije sa publikom dok radim ovaj posao u Srbiji”

Nakon skandala koji je potresao Srbiju i region početkom godine Jelena Karleuša odbija da se pojavljuje u domaćim medijima, a jedno vreme je bila nedostupna i na društvenim mrežama. Sada, kada su se strasti malo smirile, pevačica je donela odluku, da još jednom, društvene mreže budu njen jedini oblik komunikacije sa javnošću.

Naime, kako je njen Twitter profil i dalje obrisan sa ove platforme, Karleuša se jutros oglasila na Instagramu, gde otkrila zašto se odlučila na ovaj korak.

’’U karijeri sam uvek imala pesme koje su vukle čitavu muzičku scenu i postavljale nove standarde, novi pravac koji su svi sledili. Atelje Trag i ja smo pesmom Insomnija a kasnije i Krimi rad započeli novu eru muzike na Balkanu i totalno promenili pravila igre kod nas. Uz producenta Zorana Birtaševića, uspela sam da postavim i scensko vizuelne standarde koji su bili preteča i mnogih svetski priznatih imena kada je reč o toj oblasti. Sa mojim saradnicima, uspela sam da probijem granice Balkana i postanem neko za kog se zna od Amerike do Rusije“, započinje Karleuša, pa dodaje:

’’2002. godine postala sam prvi i za sada jedini srpski izvođač koji je snimio i izdao album za strano tržište. Izdavačka kuća Heaven iz Atine izdala je album Samo za tvoje oči koji je komponovao grčki kompozitor Fivos. Album je za naše tržište izdao BK sound. Sve pesme sa pomenutog albuma poput Još te volim, Zar ne, Moj dragi, Manijak, Samo za tvoje oči, bile su prestavljanje novih muzičikih standarda na Balkanu’’.

Pevačica nastavlja i tvrdi da je zbog medijskog lična i medijskih zabrana bila prinuđena da se okrene društvenim mrežama, zbog čega je kasnije postala i najpraćenija srpska javna ličnost.

’’Ma koliko mi bilo teško tad, nesvesno sam uvela nova medijska pravila u kojima su društvene mreže jače od bilo kog medija u Srbiji. Tako danas moju pesmu sliku ili reč, koje postavljam na Instagram, vidi više ljudi nego što bi videli u svim dnevnim i nedeljnim novinama/portalima zajedno. Silom nepravednih prlika u svojoj zemlji postala sam sam svoj medij’’.

Ona za kraj pevačica svojim pratiocima poručuje:

’’Društvene mreže će biti jedini način moje komunikacije sa publikom dok radim ovaj posao u Srbiji. Mom narodu želim da se što pre podigne i izbori protiv stravičnog medijskog mraka i zla zvanog dnevni tabloidi, koji Srbiji čine nemerljivu štetu“.

loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Pringles

  20. 05. 2019. at 13:34

  300 miliona amerikanaca samo o karleuši priča
  Rusi je ne vade iz usta 😍😍😍

 2. Xoxo

  20. 05. 2019. at 14:22

  A sto su ti mediji krivi sto si varala muza i snimala se za drugog muskarca? smesna si

 3. noname

  20. 05. 2019. at 16:42

  Bre ova je opet oplela po ludim pečurkama! Kao prvo, Fivos je radio s tobom zbog Karića, koje te kara(ić)o. Dok nisi završilanu Hummeru sa bodygardom. Drugo: zadnje normalne pesme koje razumijem dok pevaš snimila pre 15 godina. Treće: na društvenim mrežama si popularna jer pljuješ po koleginicama ili se rendaš. Četvrto: Duško te uzdržavao i plaćao sve tvoje ludosti. Bog ti je dao toliko prilika, ti svaku zaj.Hummiraš :) Divo, prošlost si.

 4. Smešno

  20. 05. 2019. at 20:43

  Hahahaha… u kom paralelnom univerzumu ova živi?!

 5. Cuti i rendaj

  21. 05. 2019. at 01:49

  Sa ovom se svi sprdaju kad je rendaljka

 6. lulu

  21. 05. 2019. at 06:58

  usta moja hvalite me

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top