Prati nas

Vesti

Jelena Karleuša najavila pesmu sa Milijem

Nakon duge muzičke pauze Jelena Karleuša je prošlog leta objavila dve nove pesme. Bankina sa Acom Lukasom i Ostavljam te sa Azisom su brzo postali veliki hitovi, zbog čega je dobila nagradu i za Najbolju pevačicu godine. Zato fanovi već duže vreme čekaju novu muziku, koja je svakim danom sve bliža.

Ona već dugo vredno radi na novom albumu o kojem se mnogo spekuliše. Kružile su glasine od zanimljivih dueta pa do kineskih producenata, ipak zvanične informacije od Jelene smo retko dobijali. A jednu takvu informaciju smo dobili i ovog vikenda kada je Karleuša najavila saradnju sa Aleksandrom Milićem Milijem.

Naime, Jelena je u prethodnim epizodama Zvezde Granda otkrila da će Mili biti samo jedna od  javnih ličnosti koja će joj kao mentor pomoći u spremanju kandidata za naredne krugove popularnog muzičkog takmičenja, a sada otkriva i da su sarađivali na još jednom projektu.

‘’Da li mogu da kažem još jednu ekskluzivu? Vezano je za Milija – imaćemo jednu jako, jako lepu i interesantnu saradnju’’, najavila je pevačica u poslednjoj epizodi Zvezda Granda,  pa je potom uklonila sve sumnje da se pomenuta saradnja odnosi na takmičenje:

‘’U muzičkom smislu, izvini. Ne vezano za Zvezde Granda’’.

Ipak, ona nije otkrila kada možemo da očekujemo novu muziku. Međutim, kako je najavila da će nove pesme pevati na novogodišnjim nastupima u Kasini i Metropolu, očekujemo da će barem jednu pesmu objaviti u narednim nedeljama.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Anonymous

  26. 11. 2018. at 11:43

  Da se kladimo da nece biti ni pesme ni albuma? Laze kako zine.

 2. noname

  26. 11. 2018. at 15:04

  nema potrebe da se kladimo kad svi znaju da od toga nema nista

 3. Konstanti.

  28. 11. 2018. at 18:14

  Pa ona ne zna ni da peva. Jos strasnije je kad krene da igra onom teesinom, potpuno van ritma. Nista nije stranije ego videti je kad igra. Ono besomucno falsiranje je nista naspram te negracioznosti, kao veprina igra.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top