Jelena Karleuša o seksualnom zlostavljanju: I ja sam bila žrtva

Pokret #MeToo, kojim se žene bore protiv seksualnih zlostavljanja, je osvojio čitav svet. Mnoge žrtve su tek sada sakupile hrabrost da otvoreno pričaju o svojim traumatičnim iskustvima, a među njima su i velike zvezde. Ovoj grupi su se pridružile i domaće javne ličnosti, uključujući i Jelenu Karleušu.

Pevačica je u nedavnom intervjuu rekla da veliki broj žena u šou biznisu trpi ili je trpelo neku vrstu nasilja, a da je među njima i ona.

“Mislim da je bukvalno od mene pa do svih ostalih žena u šou biznisu, svaka trpela seksualno zlostavljanje. Ne mora to da bude fizičko zlostavljanje, ali seksualno uznemiranvanje na razne načine da, evo prva ja”, rekla je pevačica u Exkluzivu, dodajući da je izgradila takav stav da se muškarci ne usuđuju da je više uznemiravaju.

“Ja sam žena koja prevazišla te strahove i koja je, htela – ne htela, morala da ima mušku energiju kako na sceni, tako i u životu, zbog čega se muškarci na to ne usuđuju. Ali, postoji veliki broj žena koji ćutke trpi to. A sve dok se ćuti o tome, bićemo žrtve. Jedna kad progovori otvoriće se Pandorina kutija i svega će tu biti’’, poručila je Karleuša za kraj.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.