Prati nas

Vesti

Jelena Karleuša: Oporavljam se. Vreme je da krenem dalje.

Pevačica Jelena Karleuša može reći da iza sebe ostavlja možda najtežu godinu u životu koja je bila prožeta skandalima i tragičnim gubitkom njene majke Divne Karleuše.

Karleuša se polako oporavlja od svega, a za domaće medije je otvorila dušu:

“Ove godine sam bila jaka, sledeće želim da budem srećna. Izgubila sam majku, koja mi je bila sve u životu. Polako se oporavljam i vreme je da krenem dalje, onako kako bi ona to želela”, rekla je pevačica za “Informer” i dodala:

“Teško je nastaviti život posle takve žene, koja mi je bila i majka, i prijatelj, i najveća podrška, ali svakog dana u sebi čujem njene reči podrške koje mi daju snagu da idem dalje”, bila je emotivna Jelena koja je i prazničnu dekoraciju u domu posvetila je majci:

View this post on Instagram

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

“Ovo je prva Nova godina koju provodim bez moje majke. Ona je sada moj anđeo i štiti me od zla, zato je tema dekoracije koju sam joj posvetila bila “anđeo”.”

Jelena Karleuša se za pomenuti list dotakla i svoje nove linije, pa je otkrila šta je bio glavni razlog za to da smrša:

“Ove godine sam se toliko jela iznutra. Ali nisam zbog toga smršala, već zahvaljujući specijalnoj, zdravoj ishrani. Kao svaki sujetni Lav, odlučila sam se na ovaj korak kada mi je muž rekao da sam debela. Sada se gorko kaje zbog toga. Sledećeg leta ćete me videti u mikrobikiniju”, nasmejala je sve Jelena i otkrila šta kaže svom suprugu Dušku Tošiću kome ponekada smeta njen provokativan način oblačenja:

“Moj Duško to jednostavno ne voli. Pita me dokle ću tako da se skidam, a ja mu kažem: “Dragi, nisi se oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom”.

Podsećamo, godinu za nama obeležio je skandal Karleuša – Vranješ. Sve je počelo tračevima o navodnoj romansi pevačice i fudbalera, a onda su u javnosti počele da se pojavljuju golišave fotke koje je Jelena, navodno, slala Vranješu. Epilog znamo – meseci golotinje na naslovnim stranama domaćih medija i više od 100 tužbi.

Nakon svega ovoga, pop diva oglasila se na Instagramu i svom suprugu javno poslala poruku.

“Divim se Dušku. Ispao je veliki gospodin. Tako se ignorišu miševi i bagra. Od njega treba UČITI. Zaslužio je poštovanje i veliko izvinjenje za sav pakao koji je zbog mene prošao u medijima.”

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top