in

Jelena Karleuša otkrila detalje novih Zvezda Granda


Danas zvanično počenje snimanje nove sezone Zvezde Granda. Kako se priča, Saša Popović se potrudio da uvede novine koje će značajno uticati na kvalitet takmičenja, što je potvrdila i Jelena Karleuša

Naime, pevačica je u jednom intervjuu progovorila i o novoj sezoni Zvezda Granda, gde je otkrila kako će izgledati novi šou.

‘’To će biti zaista nešto neviđeno. Konačno imamo pravo da od kanditata pravimo po našem nahođenju zvezdu – kako mi mislimo da ona treba da izgleda, da se ponaša, igra, peva, oblači se. Do sada je žiri bio najveća zvezda, takmičari su bili u drugom planu, a sada je došlo vreme da nas neko zameni. Nisam imala priliku da nađem neku devojku i da kažem: „E sada ne možeš tako da se obučeš, nemoj tako da stojiš, nemoj tu pesmu da pevaš, debela si, klempava si, kosa ti je grozna, gledaj ovako u kameru.“ Delićemo se u grupe i sve što ne bude kako treba, ispravićemo i napraviti pravu zvezdu – kakvu ovaj projekat zaslužuje’’, izjavilaje pevačica.

Osim novih pravila, nova sezona donosi još jednu veliku promenu. Nedavno je zvanično potvrđeno da Lukas više neće biti član žirija, a Karleuša je izjavila da joj je žao zbog toga.

‘’To što on nije deo „Zvezda Granda“ nema veze sa mnom. Meni je žao što nije član ove sezone. Smatram da smo njegovim nepristankom dosta toga izgubili, jer novi format bi mu se veoma dopao’’, rekla je za Kurir.