in

Jelena Karleuša se oglasila novim videom: Sve dobijene pare od tužbe ću donirati


Jelena Karleuša se danas po prvi put javno, putem videa oglasila povodom skandala koji je prati više od mesec dana. Ovim povodom je ponovo najavila pravnu bitku protiv medija koji su širili laži.

U klipu, u kojem je vidimo kako sedi za stolom punim papaira, pevačica je izjavila:

„Ovo je prvi i poslednji put da se ovim povodom oglašavam. Sve što je do sada objavljivano od strane medija, kao moja izjava, izjava mog supruga, ili člana moje porodice, apsolutna je laž i izmišljotina. Ispred mene stoje potpisana pravna punomoćja za 120 srpskih medija zbog strašne neljudske medijske antikampanje i linča. Udarili su na moje ime, dostojanstvo, moju porodicu, na moju decu, muža, oca, majku“, započinje Karleuša.

Ona je potom dodala, da će tužiti i Ognjena Vranješa, jer je bio saučesnik u aferi, šireći laži. Za kraj je rekla da će sve dobijene pare u sudskom sporu donirati u dobrotvorne svrhe.

„Sav novac koji od ovih tužbi dobijem, pored novca koji moj suprug i ja već godinama dajemo u humanitarne svrhe, kao što je to dobro poznato, javno ću pokloniti najugroženijim grupama u Srbiji“.

Izjavu u celosti možete pogledati u nastavku:

View this post on Instagram

✍🏻 120 lawsuits against Serbian press

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on