Search
Close this search box.

Jelena Karleuša spektakularnom žurkom proslavila rođendan ćerkama

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jelena Karluša je svojim ćerkama ove godine priredila rođendansku zabavu koju će dugo pamtiti!

Žurka povodom rođendana Atine i Nike upriličena je u jednoj prestoničkoj igraonici, a ceo događaj je organizovan poput najglamuroznije proslave.

Pevačica kaže da je Nika bila vrlo skromna i za rođendan poželela samo tortu, dok je Atina od svoje mame zatražila konja, ali joj Jelena ovu želju nije uslišila.

Jelenin suprug, fudbaler Duško Tošić, nije bio u mogućnosti da prisustvuje proslavi rođendana, budući da se zbog važnih utakmica svog fubalskog kluba nalazi u karantinu, ali je sva dešavanja mogao da prati putem interneta, jer je cela igraonica pokrivena kamerama.

Atinina i Nikina baka, Divna Karleuša, je takođe bila sprečena da prisustvuje proslavi.

(foto: Facebok)

Slavljenice su uživale u društvu svojih vršnjaka i fenomenalnom programu, a posebno oduševljenje dece izazvala je koreografija kostimiranih animatora za pesmu Despacito.

Atina i Nika su svoje želje zamislile dok su duvale svećice na velikim rođendanskim tortama, dekorisane po njihovim željama.

Na rođendana su sa njima uživale i Viktorija Vuksanović, ćerka Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, kao i Lena Marinković, ćerka pop pevačice Goce Tržan.

POSLEDNJE VESTI