Jennifer Aniston iskreno: Ja nisam jadna osoba bez dece

(foto: Marie Claire)

Tokom svoje tri decenije duge karijere, Jennifer Aniston bila je često na meti tabloida. Ali pre nekoliko meseci uradila je nešto potpuno neočekivano – otvorenim pismom za The Huffington Post, naslovljenim Čisto da se zna, glumica se osvrnula na sve one laži sa kojima se susretala.

Anistonova je u decembarskom izdanju časopisa Marie Claire objasnila razloge zbog čega je podigla glas protiv tabloida. “Ismevali su moj bračni status, moj razvod, to što nemam partnera; i moje bradavice su ismevali”, priča zvezda Prijatelja. “Postavlja se pitanje: ‘Zašto žene jedino posmatramo kroz tu perspektivu koja nas najpre cenzuriše? Zašto uopšte to slušamo?'”, pita se ona. Jennifer je konačno u 47. godini shvatila da joj je dosta toga. “Pomislila sam: ‘Radila sam tako napo**o u životu i svojoj karijeri da bi me okarakterisali kao jadnu osobu bez dece'”.

Danas je Anistonova srećnija nego ikad, delom zahvaljujući svom suprugu Justinu Therouxu. “Zašto je on prava osoba za mene? Jedino znam da se osećam potpuno primećeno i obožavno, bez obzira u kom se stanju nalazila. Ne postoji deo mene koji ne želim da pokažem. I to izvlači najbolje od mene jer mi je toliko stalo do njega”, kaže Jennifer o suprugu i nastavlja: “On je tako dobra osoba. Boli me kada pomislim da bi nešto moglo da ga povredi”.

A šta glumica planira za budućnost? “Ovo je vreme kada uopšte nisam sigurna šta radim. Takoreći sam na raskrsnici i pokušavam da otkrijem šta me to istinski inspiriše. Ono što me je ranije pokretlo ne mora to i dalje da čini. Ovo je period velikih izazova jer moram da shvatim od čega to moje srce zapeva”, iskrena je Jennifer.

Povezane vesti

Back to Top