Prati nas

Život

Jennifer Aniston: Zbog majke sam mislila da sam ružna

Iako je zahvaljujući ulozi Rachel Green u seriji Prijatelji postala svetska zvezda, Jennifer Aniston u mladosti je imala nedostatak samopouzdanja i bila je nesigurna u svoj izgled. 

Glumica, čija serija Dumplin uskoro stiže na Netflix, otkrila je da je imala komplikovan odnos sa preminulom majkom, glumicom i modelom Nancy Dow, koja je bila inspiracija za njen TV lik Rosie, nekadašnju misicu koja ima kćerku.

“Moja mama je bila model i izgledala je prelepo. A ja sam izgledala kako sam izgledala. Nisam izgledala onako kako je ona želela. I to je nešto s čime sam se nosila celog života. Nikad se nisam osećala dovoljno lepom. Bila je vrlo kritična prema meni i prema tome kako izgledam jer je ona bila prava lepotica,” kaže Aniston koja je na kraju odlučila da postane glumica, kao njeni roditelji – mama je imala nekoliko glumačkih uloga, dok je otac John Aniston glumio u seriji Days of Our Lives. 

Odnos majke i kćerke je dodatno zahladneo kada je njena majka 1999. godine objavila knjigu From Mother and Daughter to Friends: A Memoir. Od tad njih dve nisu bile u najboljim odnosima, a Nancy je preminula 2016. godine.

Iako se našla dva puta na listi magazina People kao najlepša žena na svetu, Jennifer kaže kako se još uvek bori s vlastitom nesigurnošću zbog izgleda.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Život

To Top