Prati nas

Jennifer Lawrence na setu trpela torturu Aronofskyja!

Šokantno

Jennifer Lawrence na setu trpela torturu Aronofskyja!

Trpi psihičku torturu (Foto: Instagram)

Jennifer Lawrence nedavno je u intervjuu za Vogue magazin otkrila malo više nego što je nameravala, objasnivši zbog čega je njen dečko i reditelj, Darren Aronofsky, dobio nadimak Mr. Mean.

Jedna od statista iz filma Mother! na kojem su Jennifer i Darren zajedno radili, objavila je na Facebooku šta se to zapravo dešavalo između para kada se kamere ugase:

“Ja lično bih odmah napustila set, da sam bila na njenom mestu. Jennifer je trpela gomilu s*anja i vikanja, i morala da ponavlja scene po sto puta dok ne budu savršene.” napisala je statistkinja u objavi, koja je ubrzo bila izbrisana, dodajući da je glumica morala da snima jednu scenu čak 12 sati bez prekida.

“Zlostavljanje je zlostavljanje, bez obzira kojim se poslom bavite, i koliko ste plaćeni.”

Dok Jennifer za Darrena govori da je ‘vizionar’, drugi ljudi ga jednostavno nazivaju ‘se*onjom’. Glumica Natalie Portman  priznala je da je reditelj pokušao da je napravi ljubom ornom na koleginicu Milu Kunis na snimanju Crnog Labuda, dok je Emma Watson poludela nakon što je Aronofsky zabranio flaširanu vodu na setu filma Noah.

“Jenn kaže da je Darren sve što je ikada tražila u muškarcu- strastven i žestok. U normalnim okolnostima, u vezi treba da prihvatiš i dobro i loše, ali ovi navodi su, u najmanju ruku, zabrinjavajući.” rekao je izvor.


2 komentara

2 Comments

  1. Lorka

    18. 08. 2017. at 18:44

    potčinjena gospodarica….(smajli sa vibera koji gleda u desno i ima blagi osmjeh)

  2. Velma Kelly

    19. 08. 2017. at 11:17

    Valjda “trpela torturu ARONOFSKOG”, a ne Aronofskyja, pobogu…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top