Jennifer Lopez otkriva: Bila sam psihički zlostavljana!

J.Lo sa svojim trećim bivšim mužem, pevačem Marc Anthonyjem. (foto: Grammy)
J.Lo sa svojim trećim bivšim mužem, pevačem Marc Anthonyjem. (foto: Grammy)

Pevačica Jennifer Lopez u svojoj novoj knjizi True Love otkriva nekoliko detalja iz svog ličnog života, uključujući onaj kada je shvatila da treba da se razvede od svog trećeg muža, pevača Marc Anthonyja sa kojim ima blizance Maxa Emmu.

“To je bio jedan od onih momenata kada si toliko uplašen da nemaš ni snage da vrištiš” napisala je latino diva u svojoj knjizi i dodala “U momentu magle i panike pogledala sam u svoju mamu i Bennyja (Medinu) i jedva izgovorila reči ‘Mislim da ne mogu više biti sa Marcom’ i briznula u plač.” rekla je J.Lo.

Veoma ubrzo nakon što je ovaj bivši Holivudski par proslavio sedam godina braka, Jennifer je odlučila da okonča svoju vezu sa latino pevačem.

“Svi koji su posmatrali moj život spolja, mislili su da je savršen. Imala sam muža i dvoje divne dece, dok je moj singl ‘On The Floor’ skakao na prvo mesto na listama širom sveta. Ono što ljudi nisu znali je da se moj brak raspadao i da sam bila preplašena posledica.” iskreno govori Lopezova.

Ona je otkrila da se u nekim vezama osećala kao da je zlostavljana. “Nikad mi nije napravio masnicu na oku ili rascepio udarcem usnu, ali sam bila u vezama gde sam se osećala zlostavljeno na sve načine – mentalno, emotivno i verbalno. Znam taj osećaj kada tvoju dušu uništava neko koga jako voliš.” 

Knjiga True Love će biti objavljena 4. novembra.

J.Ž./Tračara.com 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI