JLo trenira sat vremena pred nastup u kostimu

Jennifer Lopez je potpuno predana usavršavanju svog tela

Jennifer Lopez veoma je vodila računa o svom fizičkom izgledu i pre nego što je postala mama dečaka i devojčice. Sada se JLo vrlo posvećeno bavi svojim telom čak i minut pre izlaska pred publiku.

Poznata pevačica je u top-formi, kao u svojim najboljim danima. Potreban je veliki trud da bi ona izledala ovako kako izgleda, a ona ga ulaže i rezultati su vidljivi.

Nastupajući u Velikoj Britaniji, Jennifer je pokazala recept za svoj izgled. Jedan od članova organizacije koncerta bio je oduševljen pevačicom i izjavio je: ”Obožavam je. Stajali smo pored bine pre neki dan i gledali smo koliko je sjajna. Mnogo inspirativna. Ona vežba sat vremena pre nego što izađe na binu, sa kosom, šminkom i celokupnim outfitom. Onda bukvalno uleti na binu. To je ludilo!”

JLo je prošle srede proslavila rođendan i od dečka Caspera Smarta dobila ja narukvicu i prsten, koji su inspirisani stilom sedamdesetih godina. On je želeo da joj pokloni nešto što neće biti previše elegantno i što će moći svaki dan da nosi. Lopezovoj se poklon veoma dopao, pošto je već posle dva dana uslikana sa njim.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top