Johnny Depp troši 30.000 dolara mesečno na vino

(foto: WENN)

Igleda da Johnny Depp tačno zna na šta želi da potroši svoje milione.

Detalji raskošnog života holivudskog glumca procureli su u utorak, kao odgovor na njegovu tužbu upućenu kompaniji The Management Group, u kojoj Depp traži odštetu od 28 miliona dolara pod sumnjom da su njegovi bivši menadžeri sa njegovog računa skinuli naglašeni iznos bez njegove dozvole.

Tuženi advokati, Joel i Robert Mandel, odgovorili su da su činili sve što je u njihovoj moći kako bi pravilno rukovodili Johnnyjevim novcem i, prema njihovim rečima, na vreme su upozorili bivšeg supruga Amber Heard na njegovo prekomerno trošenje.

Michael Kamp, pravni zastupnik dvojice advokata je u utorak u svojoj kontra-tužbi napisao: “Depp je živeo ultra-ekstravagantnim životom za koji je mesečno trebalo izdvojiti 2 miliona dolara, a on to jednostavno nije mogao da priušti. Depp, i niko osim njega samog, u potpunosti je odgovoran za svaku finansijsku nepriliku u kojoj se nalazi ili se može naći.”

Glumac je trošio više nego što je planirao, pa se može naći u problemu (foto: WENN)

Zatim je nastavio sa nabrajanjem primera lagodnog života glumca, navodeći da je junak Pirata sa Kariba potrošio 75 miliona dolara na kupovinu 14 različitih nekretnina, 18 miliona na luksuznu jahtu, dok je, na mesečnom nivou, samo za vino izdvajao 30 hiljada dolara!

The Management Group sada uzvraća tužbu svom bivšem klijentu zbog raskidanja ugovora i obmanu, naglašavajući da je Johnny sam kriv za rasipanje tolikog novca.

Deppov zastupnik, Matthew Kanny, još uvek se nije oglasio povodom ovih optužbi.

Povezane vesti

Back to Top