Justin Bieber i Miley Cyrus su u vezi?

Na tumblru su se pojavile njihove fotke
Na tumblru su se pojavile njihove fotke

Izgleda da Selena Gomez nije bila bez razloga ljubomorna na koleginicu Miley Cyrus dok je bila u vezi sa popularnim pevačem! Naime, Justin Bieber viđen je kako izlazi iz kuće plavokose pevačice i glumice.

Od trenutka kada je Bieber izjavio da je singl i da je njegova veza sa Selenom okončana, paparaci kao da se trude da ih pomire i dovode u vezu kad god im se ukaže prilika. Ipak ovoga puta nije tako!

Devetnaestogodišnji pevač posetio je dve godihe stariju koleginicu. U pratnji telohranitelja i u svom audiju, sa leopard printom, nije baš mogao ostati neopažen. To nas navodi na zaključak da Justin možda i želi da mediji prestanu da ga dovode u vezu sa Selenom, jer je njihova ljubav ovoga puta stvarno okončana.

Ranije, dok su bili u vezi, Gomezova je bila prilično ljubomorna na Miley, jer je dolazila u Justinov studio. Izgovor za njihovo viđanje bila je muzička saradnja.

Iako je Miley raskinula veridbu šuška se da između njenog verenika i nje jpš nije gotovo. Liam Hemsworth je napravio nalog na Twitteru i Miley je bila jedna od prvih osoba koju je zapratio. Ona je odgovorila istom merom.

Prošlog vikenda Justin i Miley su viđeni u jednom klubu u L.A-u. Očevici kažu da su flertovali i zajedno napustili klub oko dva sata posle ponoći. Njih dvoje su prijatelji godinama, a da li su sada i nešto više od toga videćemo.

 D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top