in

Kako je Relja Popović proslavio rođenje ćerkice?


Relja i Nikolija postali su nedavno roditelji devojčice Ree (foto: Screenshot)
Relja i Nikolija postali su nedavno roditelji devojčice Ree (foto: Screenshot)

Relja Popović je pre dva dana postao otac devojčice Ree sa verenicom Nikolijom Jovanović, a za portal Pink.rs pevač je otkrio da li je sve spremno za izlazak bebe i mame iz porodilišta.

Nakon što je saznao srećne vest o rođenju mezimice, Relja je sa društvom slavio celu noć, a sutradan je se Nikolijinom majkom Vesnom Zmijanac otišao u kupovinu neophodnih stvari za bebu. „Jedva sam čekao da dođe trenutak kada ću se ostvariti u ulozi oca. Vesna i ja bili smo u kupovini kako bismo sve spremili za dolazak bebe. Prvo smo kupili krevetac, a onda smo izabrali kolica. Bilo je teško da sve postignem na vreme, ali Vesna mi je mnogo pomogla u tome. Iskreno, nisam se baš najbolje snašao, jer se ne razumem kako i šta treba kada je beba u pitanju, ali ključnu ulogu je odigrala moja tašta“, izjavio je pevač.

Pevač je sa društvom slavio dolazak mezimice na svet (foto: Screenshot)
Pevač je sa društvom slavio dolazak mezimice na svet (foto: Screenshot)

Brojni prijatelji su mu po dolasku na proslavu rođena ćerkice cepali majicu, a Relja o tome kaže: „Presvlačio sam se više od dvadeset puta, stalno su mi cepali majicu. Slavili smo do jutra, bilo je veoma lepo i presrećan sam što su tu bili svi moji i Nikolijini prijatelji. Sa nestrpljenjem iščekujem trenutak kada će njih dve doći kući i kada ću ih izvesti iz porodilišta“, dodaje ponosni tata na kraju.