in

Karleuša i Ceca zajedno na sceni: ovako Dara imitira JK! (VIDEO)


tlzp ceca i karleusa
Nastup o kome se priča (Foto: Screenshot)

Takmičarski šou Tvoje lice zvuči poznato nam je u trećoj emisiji priredio pravi spektakl. Naime, poslednje su na scenu stupile Svetlana Ceca Ražnatović, odnosno Milica Pavlocić, i njena ljuta protivnica Jelena Karleuša, odnosno Dara Bubamara.

Prvo je nastupila Milica koja je otpevala bezvremeni hit Kukavica i oduševila sve prisutne svojom imitacijom. Ona je inače imala samo jedan dan da spremi ovaj nastup.

Potom je nastupila vatrena Diva koja je pevala pesmu Upravo ostavljena.

„Vrlo mi je zanimljiv koncept, dovoljna je muka što sad Karleuša sedi i gleda tebe kao sebe“, prokomentarisao je voditelj Ivan Ivanović i dodao kako voli kad neko imitira JK jer konačno može da razume tekst pesme. Svoje oduševljene Bubamarinom imitacijom nije krila Ana Kokić koja je nastup prokomentarisala rečima: „Svaka čast što si prihvatila ovu ulogu. Još jedna pohvala što nisi iskarikirala već si stvarno odradila kao i svaku imintaciju do sada, odlično!“

Inače, grupa Tap 011 se okupila ponovo na sceni, a Ivanu Peters nije krila suze dok ju je imitirala Kaya. Pobednik treće emisje je Daniel Kajmakoviski koji je bio Tina Turner.

Pogledajte kako su fenomenalne na sceni bile Ceca i Jeca:

https://www.youtube.com/watch?v=qHHmxeZPw7g