Prati nas

Vesti

Karleuša i Danijela Karić na istom mestu: Evo kako je izgledao njihov susret

Pevačica se srela sa sestrom bivšeg muža Bojana Karića

Danijela Karić je nedavno progovirila za medije i otkrila da je i dalje u dobrim odnosima sa bivšom suprugom svog brata Jelenom Karleušom, a to su dokazale i na jučerašnjem snimanju Zvezda Granda.

Kako prenose domaći mediji, Danijela je došla u studio na Košunjaku sa svojim dečkom Ivanom Mileusnićem koji je radio koreografiju jednoj od takmičarki.

‘’Danijela je prišla Jeleni i njih dve su se izljubile. Danijela je jedna od retkih pripadnik familije Karić sa kojom je JK ostala u dobrim odnosima posle skandaloznog razvoda sa Bojanom. Videla sam čak da su se i fotografisale, tako da verujem da ćemo uskoro videti i zajedničke slike’’, izjavio je izvor za Svet.

Potsetimo, Danijela je nedavno izjavila da Jelena nije jedna od devojaka koje je želela da uđe u njihovu porodicu zbog para i da joj je bila jedna od omiljenih snajki.

‘’Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje’’, izjavila je Karićka.

4 komentara

4 Comments

 1. Hahaha

  22. 03. 2018. at 18:06

  poTsetimo? Je l znaju vasi novinari gramatiku?

 2. Onlythebrave

  22. 03. 2018. at 19:05

  Stpajte zutu svinju u svinjac.

 3. Minaž

  22. 03. 2018. at 19:17

  Tracaro zasto stitis zutu svinju??? Prosli post nije dozvolio komentarisanje. Evo sada cu opet napisati. Jk ce nositi nanogicu zbog sirenja panike. Sta ti je karma.

  @onlythebrave nasmeja me covece.

 4. Minaž

  22. 03. 2018. at 19:29

  Zuta svinja sa nanogicom. ????

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top