Karleuša i Goga: Pale uvrede!

Novi estradni rat?

Jelena Karleuša žestoko je prozvala Gogu Sekulić u kolumni objavljenoj danas u dnevnom listu Alo, ali joj koleginica nije ostala dužna!

“Već par minuta zurim u sliku Goge Sekulić i njenog novopečenog muža. I vi, a? Toliko su lep par, skladan, produhovljen! Mogu samo da zamislim kakva će deca da im budu… Čudo! U svakom smislu te reči. Ima sada i tih modernih dečjih imena, onako malo “stranjskih”… Pony… Pony (sa ipsilon) Sekulić. Nije loše ime za dete… Ili Demian… Već zvuči kao pobednik neke paklene životne… trke. Figurativno mislim… da. Neka je sa srećom,” napisala je Karleuša u kolumni za Alo.

Nekoliko sati po izlasku dnevnog lista, oglasila se i Sekulićeva statusom na Facebooku u kojoj je odgovorila Jeleni. “Meni je g-đe Karleuše-Ćanda-Karić-Telohranitelj-Tošić-…-Sledeći nekako žao, toliko truda a rezultati nikakvi, ostaje i opstaje jedino na socijalnim mrežama. Eto, ako bude dobila sina, što joj od srca želim, neka ga krsti Bukva ili Mensa. Otac mog deteta će se sigurno znati, za razliku od njene dece… Zamolila bih je da me više ne spominje, ni u pozitivnom, ni u negativnom smislu kao i moju porodicu. Takođe bih zamolila novinare da mi više ne postavljaju pitanja o njoj. Nemam vremena da radim na tuđem marketingu, ja radim svakog vikenda, izdajem singl, pripremam album, uživam u braku i spremam se za medeni mesec, tako da zaista nemam vremena za dokone ljude.”

Kako će se priča razvijati, ostaje da se vidi, no jedno je sigurno – ovde nije stavljena tačka na njihov odnos.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top