Prati nas

Extra

Karleuša i Prijovićka se srele na aerodromu: evo reakcija

Jelena Karleuša Aleksandra Prijović već neko vreme nisu u dobrim odnosima, još otkako je plavokosa diva prokomentrisala to što se Brenina snajka fotografisala sa Cecom. 

Ipak, čini se da je došlo do njihovog prvog susreta i to na beogradskom aerodromu. Obe pevačice putovale su istom linijom u Beč, a da to nisu znale. Tu su se zadesili i novinari, koji su upitali obe kako će reagovati jedna na drugu.

“Pa, dobro, baš mi je drago da i ona koristi usluge avio-kompanije”, poručila je vidno raspoložena Karleuša, a desetak minuta posle nje pristigla je i raspoložena Aleksandra.

“Pozdraviću je, jer se ja uvek svima javim. Ja nemam problem ni sa kim, nisam tip osobe koji se svađa. Činim dobro i uvek verujem da će to dobro i da mi se vrati”, rekla je Aleksandra za Telegraf.rs

2 komentara

2 Comments

  1. kleo

    28. 01. 2018. at 13:18

    a s kim je to karleusa u dobrim odnosima bas me interesuje? zali osobu koja nema ni jednu prijateljicu, ni jednu fotku sa nekim drustvom iz provoda,

  2. Anonymous

    28. 01. 2018. at 13:26

    Ona je kucni tip, ne voli provode, ni alkohol :D btw, napala priju zbog slike sa cecom, a sto ne napada onda i 90% estrade?! Jer ne sme, pokusala je jednom i sva vrata su joj se zatvorila, samo sme na mlade i jos ne toliko uticajne pevace da “udara”.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top