Search
Close this search box.

Karleuša kaže da Marihuana ima društveno-odgovornu poruku, Mili dodaje da je satira

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Miligram, Jelena Karleuša i Surreal napravili su pravu pometnju na muzičkoj sceni svojim novim singlom Marihuana. Pesma izaziva brojne komentare na svim društvenim mrežama, a JK otkriva da je prihvatila da peva u njoj jer ima društveno-odgovornu poruku.

’’Kada me je Mili pozvao da u 20 sekundi budem gost u njegovoj pesmi, nisam oklevala jer mi je rekao da je reč o numeri sa kojom ćemo skrenuti pažnju javnosti na legalnu upotrebu marihuane u medicinske svrhe’’, izjavila je pevačica, a potom u emisiji kod Amidžića objasnila:

’’Iako ja nikada nisam probala čak ni cegaretu ili kafu, smatram da marihuana treba da se legalizuje, te je otuda ova pesma poučna jer je vezana za abnornalnu ekspanziju kancera u zemlji i regionu, a tome treba pristupiti na ozbiljan način’’, rekla je Karleuša.

I Aleksandar Milić Mili, koji je radio muziku za Marihuanu, kaže da je ovo ozbiljna numera koju je mogla da iznese samo Jelena.

’’Marihuana je ozbiljna pesma koju mogu da dožive neozbiljno samo oni koji ne poznaju stanje na našoj sceni. To je prava muzička satira i tako treba da se shvati. Jelena Karleuša je za mene bila jedina koja može da iznese ovu ulogu na pravi način i ona je to i uradila’’, izjavio je Mili, prenosi Informer.

POSLEDNJE VESTI