Karleuša o Đinđiću: Nećemo te zaboraviti!

Na dan kada se navršava deveta godišnjica od ubistva premijera Zorana Đinđića, Jelena Karleuša se oglasila beleškom na svom Facebook profilu.

Karleuša o Đinđiću govori kao nasmejanom čoveku, koga je upoznala pri jednom avionskom letu, kada je imala samo 18 godina. On je nju prepoznao, dok ona nije znala ko je on, tek dok joj to mama nije objasnila. Iako ga je bila “inficirana virusom mržnje” tek kasnije je shvatila koliko je on veliki čovek. Da je ubijen, saznala je na sahrani svoje bake.

“Sećam se da mi je besomučno zvonio mobilni na bakinoj sahrani. 12. marta sam sahranjivala baku, i kad mi je otac, koga sam uzaludno čekala, dreknuo u slušalicu da je Đinđić ubijen, bakin kovčeg su spustali u raku. SINE, UBILI SU PREMIJERA! ODMAH SE SPAKUJ I IDI KUĆI!” navodi se u Jeleninoj belešci na Facebooku. Ona zatim priča o mentalitetu naroda, koji je do juče mrzeo Đinđića, ali proziva i Svetlanu Ražnatović, koja je sarađivala sa ljudima koji su ubili premijera.

“Istih onih 100 000 ljudi koje je tužno šetalo na Đinđićevom sprovodu, đipalo je malo zatim na Ušću uz taktove muzike kume ubice premijera. NIKADA SE NEĆU ODREČI KUMA – rekla je kuma. I ne treba. Ovaj narod ima svoje heroje, svoje “majke”, svoje uzore koje zaslužuje. Ovaj narod je dobio ono sto je zaslužio. Ovaj narod živi onako kako je zaslužio. Ovaj narod između Basare i Palme, zauvek glasa za Palmu. I treba. I neka.”

Jelena tekst završava sećanjem na trenutak kada joj je Zoran poneo kofer na aerodromu i osmehnuo joj se. “U sećanje na velikog čoveka koji mi je poneo kofer i čvrsto stegnuo ruku… I neka Zoranova majka zna – NIJE UZALUD MAJKO! Ima mnogo onih koji misle kao ja…i koji nikad neće zaboraviti Zorana, ma koliko NEPOPULARNO bilo govoriti istinu u SRBIJI.”

Ceo tekst možete pročitati ovde.

Povezane vesti

Back to Top