Search
Close this search box.

Karleuša oplela po Severini pred Kebom

(foto: Screenshot/YouTube/Zvezde Granda/Instagram/karleusastar)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Screenshot/YouTube/Zvezde Granda/Instagram/karleusastar)

Sinoćna emisija muzičkog talent šou programa Zvezde Granda protekla je u nizu sukoba koje je imao Dragan Kojić Keba, kao tajanstvena ličnost, sa ostalim članovima žirija, toliko ih izbacivši iz takta da je Dragan Stojković Bosanac zaključio da se radi o odrtaveloj starleti, koja je već u godinama i ljubomorna je na mlađe i lepše žene, osvrnuvši se na očigledan animozitet koji je Keba pokazao prema Jeleni Karleuši još od prvog svog oglašavanja.

Ni Jelena nije ostala dužna ‘Tajanstvenom’, odnosno Kebi, ali ono što ga je, ipak, moralo najviše zaboleti jeste bio Karleušin komentar na račun jedne od kandidatkinja koja je pevala pesmu njegove snaje Severine. 

Na konstataciju Ane Bekute da se numera Alkatraz peva mnogo umilnije i sa više glume, JK je poručila da je Severina upravo i poznata po ‘glumi’, kao i da su to njeno umeće svi gledali.

„Severinine pesme treba da peva samo Severina jer je ona odlična glumica. Nema tu toliko pevanja, koliko ima fore i glume, a ti nisi tako dobra glumica kao Severina“, poručila je Jelena takmičarki, na šta Keba nije imao komentar.

POSLEDNJE VESTI