Prati nas

Vesti

Karleuša progovorila o svađi sa Lukasom: Izgubio je jedinog pravog prijatelja na estradi

Jelena Karleuša je potvrdila da više ne ragovara sa Lukasom

Nekada su bili bliski prijatelji Instagram

U finalu Zvezda Granda bila je očigledna tenzija između Ace Lukasa i Jelene Karleuše. Nekada bliski prijatelji nisu progovorili ni reč u studiju, a da bi izbegao sukob, direktor Saša Popović ih je smestio na dva kraja stola. Mediji su spekulisali o svađi, a Jelena Karleuša je te glasine i potvrdila.

Pevačica je u jednoj emisiji bez ustručavanja progovorila o sukobu sa kolegom i tom prilikom izjavila:

”Desila se jedna jako tužna stvar kada je reč o njemu, to je da je definitivno, posle ovoliko godina, izgubio mnogo, a to mnogo se zove jedini pravi, iskren prijatelj na estradi, a to sam ja… Nažalost…’’, rekla je Karleuša.

Ona je tom prilikom otkrila razlog njihove svađe, ali kaže i da više neće izvoditi njihovu zajedničku pesmu Bankina.

‘’Neću na nastupima pevati moju i Lukasovu pesmu, to je sigurno. Mislim da preko nekih stvari se zaista ne može preći, kada mi neko vređa bolesnu majku iz čista mira, to se ne oprašta… Žao mi je što se ovo desilo. On verovatno zna svoje razloge i ja ih znam, svi ih znaju. Neka mu je sa srećom’’, rekla je Karleuša u emisiji Glamur.

5 komentara

5 Comments

 1. Kk

  18. 06. 2018. at 11:16

  Jedini pravi, iskren prijatelj… HAHAHAHAHAA NE MOGU UMIREM, koja bolesnica

 2. Natasa

  18. 06. 2018. at 14:36

  A ti inace znas kakav su oni odnos imali i kakva je ona prijateljica? Gtfo, dolazite ovde svaki dan da pljujete nekog s kim nemate dodirnih tacaka i jos se usudjujete da ih nazivate bolesnicima pa lol

 3. lulu

  18. 06. 2018. at 16:12

  Ti si trebala JK da prestaneš da pričaš sa njim kad je istukao svoju ženu koja ga je prijavila za nasilje u porodici! E, tad si trebala da bojkotuješ tog čoveka isto kao što je to trebala da to uradi Ceca i svaka normalna žena koja drži do sebe i koja ne dopušta nasilnicima da terorišu ovo društvo. A ti si (koja imaš mišljenje za sve) ćutala na tu temu kao zalivena, jer ti je Lukas i njegova popularnost trebala pa taman udarao pijan ženu nogom u glavu. Šta si onda mislila Vilo Ravijoljo sa tom kosurinom odvratnom, da Lukas neće zaobići tvoju maku, ili tvoje dete?!!! Seljanko jedna nevaspitana! Tako ti i treba.

 4. kleo

  19. 06. 2018. at 14:00

  nju ne yebe niko ni 2%. pa cak ni drogirani lukas. toliko o socijalnom zivotu “pop dive”.

 5. dragana

  20. 06. 2018. at 08:07

  Gospođo “Divo” ti kad vređaš do srži onda je to sve šou biznis.Vređaš tuđu decu, vređaš ženu koja se bori da dobije svoje potomstvo…znaš, koliko žena ima dece i sa koliko muževa, pretiš čoveku da ćeš objaviti sliku deteta, da mu dokažeš šta mu dete radi….Vređaš ljude ako se slikaju sa jednom pevačicom i nazivaš ih seljnačicama…papir sve trpi i pamti.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top