Prati nas

Vesti

Karleuša pukom srećom izbegla atentat

Iskaz jednog zemunca šokirao Srbiju

Jedan od pripadnika zemunskog klana otkrio je jedan atentat na Zorana Davidovića Ćandu, bivšeg dečka Jelene Karleuše, stopiran upravo zbog poznate pevačice.

Naime, Ćanda je ubijen 2000. godine u automobilu dok se vraćao sa sahrane Branislava Lainovića Dugog u Novom Sadu. Ipak, ovaj zemunac, kaže da to nije bio prvi pokušaj ubistva na njega.

”Potpuno sam upoznat iz njihovih priča da se vrše pripreme za Ćamndinu likvidaciju. Znam da su pričali kako su ga pratili, da su ga jednom upratili, krenuli na njega, ali da su videli da u vozilu pored njega sedi njegova tadašnja devojka Jelena Karleuša, te da su zbog toga odustali od pucanja. Koliko sam razumeo, nisu hteli da dođe do slučajnih žrtava, pogotovo žena i dece. U našem kodeksu nije dozvoljeno udarati na porodicu, žene i decu. Nakon ubistva pričalo se i Šilerovoj kako su pratili Ćandu sa sahrane kada se vraćao iz Novog Sada. Ne znam ko je učestvovao u pratnji, mada je uobičajeno da su braća Simovići, Krsmanović Dušan, Jure. Nakon svega sam saznao u Šilerovoj da su Kalinić i Kum pucali. Jednom prilikom kad smo se vozili, Kum mi je pokazao samo mesto likvidacije, a posebno mi je rekao da se u blizini tog mesta, negde iznad, nalazila interventna milicija i, kada je započela pucnjava, koliko se sećam, rekao mi je da su pobegli. Razlog Ćandine likvidacije je njegova bliskost sa Dugim, ali i uklanjanje svih onih koji bi mogli eventualno da nam smetaju u našim poslovima”, navodi se u njegovom  iskazu, piše Alo.

loading...
7 komentara

7 Comments

 1. Unuka Babe Mileve

  28. 06. 2018. at 12:36

  WHATTTTTTT???????? NOOOOO!!! Sveti apostol velikomucenice Jelena Karleuse, Canda, ubijen u atentatu jer jer sluzio bogosloviju? Uz to Jelena skoro likividarana jer jer sijedeci na zadnjem sijedistu automobile pored Cande, drzala srebrnu tacnu dok je kupila prilog za bolesne sirocice? Bruka!!! Majko mila gdije mi zivimo? Srbijo sta izrodi?

 2. Unuka Babe Mileve

  28. 06. 2018. at 12:41

  Zasto je moj komentar na moderaciji? Kakvoj moderaciji? Jel ga licno pokazujete Jeci pa ako ona kaze DA, vi objavite a ako kaze NE I doda ( Komentar je dosadan, pritom debeo, malogradjanski, I peva seljacku muziku) a onda ga vi delitujete? Nekapiram

 3. kleo

  28. 06. 2018. at 13:56

  sta? canda bio kriminalac? tako fin covek ja mislila on neki akademik kad ono….

 4. Krastavac

  28. 06. 2018. at 14:56

  Zasto moji prosli komentari nisu objavljenu? A? A a??? A??

 5. natasa

  28. 06. 2018. at 17:56

  A on bio fin čovek i fina devojka mu. Mozda se samo ljubila sa njim, nista intimnije? Posto ona nikad nije imala nista sa tim svetom. Sa tom krimi bagrom kako ona kaze.

 6. Tatja

  29. 06. 2018. at 00:58

  Šta, Krmeljusa je bila u vezi sa kriminalcem? Ma nemoguće, ona je tako poštena i moralna osoba… hahaha…

 7. Maya

  09. 07. 2018. at 13:17

  Jelena Tragedija poznata kao JT

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top