Prati nas

Vesti

Karleuša šokirana pesmama o drogama: Drogira se bagra, na našoj muzičkoj sceni je gomila šljama

Podržava samo marihuanu u medicinske svrhe

Jelena Karleuša oglasila se na instagramu, kako bi skrenula pažnju na tekstove domaćih pesama u kojima se pominje droga.

Na ovo ju je potakla numera Edite Aradinović, koju je nazvala “anonimnim ženskim vokalom” a koja u novoj pesmi peva o drogiranom letu.

Negde sam u prolazu čula pesmu u kojoj nepoznati ženski vokal peva o drogiranom letu, itd, i iskreno da vam kažem – popizdela sam! Vidim da je favorizovanje narkotika kod anonimnih i poluanonimnih pevača, hip hop izvođača i tako dalje, uzelo maha, zarad jeftinog senzacionalnizma,” počela je ona.

“Inače volim liberalnu ženu, širokih shvatanja, ali… na serviranje narkotika mladima kao nečeg cool i popularnog reagujem i reagovaću uvek ispravno – BURNO! Kao gradsko dete i žena koju prati najviše ljudi poručujem da se cool face i pravi igrači ne drogiraju i narkotike preziru! Baš zato što su im dostupni i baš zato što su svesni o kakvom zlu je reč.”

“Drogiraju se samo primitivci, skorojevići, seljačine i glupače bez mozga svesti! Drogira se bagra. Na našoj muzičkoj sceni je gomila šljama i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno jer je reč o trećerazrednim seljacima i dođošima koji će trajati kratko i završiće kao raspali narkomani! Stop drogama! Stop narkomaniji i stop popularizaciji tog zla!”

Ona se osvrnula i na numeru Marihuana koju je snimila sa Miligramom.

“Jedino što prihvatam i što se legalizuje širom sveta jeste marihuana u medicinske svrhe, kao olakšavanje muka kancerskim pacijentima u terminalnim fazama, taj apel sam čak uputila i u pesmi sa Miligramom. Inače, narode, terajte zlo zvano droga od sebe jer ćete završiti stravično,” završila je.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. DaisyDuvall

  07. 08. 2019. at 12:09

  O takvom vokalu Ti mozes samo da sanjas, jer kad ti zaskicis svaka va-jay-jay u okruzini od 100km presusi za sva vremena :D

 2. Kompleksasi

  08. 08. 2019. at 14:20

  @daisy, svaka cast 😂😂
  Ova “Divina” poruka se preliva od ogromne kolicine ljubomore prema pravoj pevacici sa pravim glasovnim kvalitetima, kojoj su se udvarali ne samo “Divin” muz vec i onaj ljubavnik sto je obozavala da joj renda ribicuu. Jadna je i bedna ocvala pevaljka koja je do juce pevala o marihuuani i krimi radu, a sad bi da bude moralna gromada. Ono o cemu peva smatra da samo ona ima pravo, lazni moralista, lazni vegan, lazna plagijat pevaljka, a cesto pomislim i lazna zena, ako uzmemo u obzir kolicinu reciklaznog materijala od kojeg je sastavljena.

 3. lulu

  08. 08. 2019. at 23:12

  pa kad bi poterala sve nadrogirane sa svog koncerta ne bi ostao ni diler. Kaqko drugačije do podnesu tvoju “umetnost” nego nadrogirani.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top