in

Karleuša šokirana pesmama o drogama: Drogira se bagra, na našoj muzičkoj sceni je gomila šljama

Podržava samo marihuanu u medicinske svrhe

Jelena Karleuša oglasila se na instagramu, kako bi skrenula pažnju na tekstove domaćih pesama u kojima se pominje droga.

Na ovo ju je potakla numera Edite Aradinović, koju je nazvala “anonimnim ženskim vokalom” a koja u novoj pesmi peva o drogiranom letu.

Negde sam u prolazu čula pesmu u kojoj nepoznati ženski vokal peva o drogiranom letu, itd, i iskreno da vam kažem – popizdela sam! Vidim da je favorizovanje narkotika kod anonimnih i poluanonimnih pevača, hip hop izvođača i tako dalje, uzelo maha, zarad jeftinog senzacionalnizma,” počela je ona.

“Inače volim liberalnu ženu, širokih shvatanja, ali… na serviranje narkotika mladima kao nečeg cool i popularnog reagujem i reagovaću uvek ispravno – BURNO! Kao gradsko dete i žena koju prati najviše ljudi poručujem da se cool face i pravi igrači ne drogiraju i narkotike preziru! Baš zato što su im dostupni i baš zato što su svesni o kakvom zlu je reč.”

“Drogiraju se samo primitivci, skorojevići, seljačine i glupače bez mozga svesti! Drogira se bagra. Na našoj muzičkoj sceni je gomila šljama i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno jer je reč o trećerazrednim seljacima i dođošima koji će trajati kratko i završiće kao raspali narkomani! Stop drogama! Stop narkomaniji i stop popularizaciji tog zla!”

Ona se osvrnula i na numeru Marihuana koju je snimila sa Miligramom.

“Jedino što prihvatam i što se legalizuje širom sveta jeste marihuana u medicinske svrhe, kao olakšavanje muka kancerskim pacijentima u terminalnim fazama, taj apel sam čak uputila i u pesmi sa Miligramom. Inače, narode, terajte zlo zvano droga od sebe jer ćete završiti stravično,” završila je.