Prati nas

Vesti

Karleuša u haljini ‘ljubavnice’ Duška Tošića (FOTO)

Ovaj modni odaberi je sigurno iznenadio mnoge

Jelena Karleuša važi za modnu ikonu koja stilom može da parira i svetskim zvezdama. Njena modna izdanja su odvažna i drugačija i zato za nju važi da je uvek za korak ispred drugih. Njen stil nije lako kopirati zato što ima hrabrosti da ponese ono što bi se drugi teško usudili. A poslednjom kombinacijom je izazavala pravu debatu na društvenim mrežama.

Naime, pevačica se na snimanje jučerašnje emisije Zvezda Granda pojavila u predivnoj haljini koju je dizanirala Sofija Milošević, i time mladoj manekenki, koja se odnedavno otisnula u dizajnerske vode, pružila podršku.

Haljinu zanimljivog kroja sa dubokim dekolteom Jelena je ponela na proslavi rođendana direktora Granda Saše Popovića, a uz nju je kombinovala upadljive minđuše u obliku srca.

Ovaj modni odabri je posebno zanimljiv ako uzmemo u obzir da je medijima dugo kružila glasina da su Sofija i Duško u aferi. Glasine su obe dame nedavno zvanično demantovale na društvenim mrežama.

“Vidim u Srbiji, pojedini mediji nastavljaju sa terorom nad javnim ličnostima i izmišljanju naslovnih vesti. Kraj januara i početak februara treba popuniti vestima, pa makar i lažnim. Advokati će uraditi svoje, ali me brine patologija širenja laži. Jelena i ja smo u super odnosima. Podrška za moju drugarcu i jedva čekam da čujem novu pesmu”, napisala je Sofija početkom godine.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top