in

Karleušin PR demantuje da je ona vređala Cecinu decu

Mnogo se prašine prošle nedelje podiglo, nakon što su se Jelena Karleuša Aca Lukas sukobili preko objava na Instagramu.

“Odakle ti ideja druže da mi se obraćaš preko Instagrama? Imaš moj broj ako te je nešto toliko zabolelo… ja ti nisam drugarica seljanka Dželjana Redžepova da ne znam da odgovorim… a vidim i da ti ovo loše operisano Arkanovo mladunče ostavlja srećne komentare na ovo. Šta će mutava sa harizmom zgažene mačke, od tate ubice i mame nanogice nije ni mogla bolje da nauči,” napisala je Jelena tom prilikom.

PR Jelene Karleuše Zoran Birtašević demantovao je u izjavi za svet.rs da je JK ikada vređala bilo čiju decu.

“Tekst u kome navodite da je Jelena Karleuša vređala decu, precizno imenujući čiju decu, kao i imena dece, je isključivo vaša subjektivna konstrukcija i slobodna interpretacija. Zbog ovakvog pisanja, gde vi subjektivno povezujete metafore iz Jelenine izjave sa realnim ljudima činite veliku štetu imenu i karijeri Jelene Karleuše,” kaže on.

Inače, cela drama počela je kada je Karleuša na statusu na Instagramu zamerila medijima zbog toga kakve osobe se promovišu.

“Samo u banana državi Srbiji u medijima možete pročitati hvalospeve o narkodilerima i kriminalcima, te romantične tekstove o njima, pevačicama koje im pevaju na rođendanima i svadbama, šta su jeli i šta pili… Sve dok se najgori šljam u srpskim medijima promoviše u „biznismene, elitu i gospodu“ obrazovani mladi ljudi će bažati odavde glavom bez obzira”, navela je Jelena na svom profilu.

Lukas se našao prozvanim, pa je stao u “odbranu” prijatelja.

“Jeco, izmedju ostalih i ja sam gost na rodjendanu kod MOG DRUGA, I VRLO USPEŠNOG BIZNISMENA, I TRGOVCA NAFTOM! KOJA, koliko ja znam nije zabranjena za prodaju i trgovinu! A i za korisćenje! Ili možda tvoj auto ide na zejtin! Kada te branim znam zašto to radim! A ti bi trebala da obratiš pažnju kada ispoljavaš svoje frustracije u odnosu na odredjene osobe, jer ispadaš veoma KONTRADIKTORNA,” napisao je on između ostalog.

U celu dramu umešala se i Anastasija Ražnatović, jer je i sama bila na istom rođendanu, ali ona je podržala Lukasa samo emodžijima koje je objavila kao komentar na njegovu objavu.