Katarina: Pričajte i dalje da sam seljanka!

Šta Kaća ima da kaže povodom prozivki da je 'seljanka'?
Šta Kaća ima da kaže povodom prozivki da je ‘seljanka’?

 

Folk pevačica Katarina Živković i pored pobede u rijalitiju Farma i brojnih uspešnih singlova koje je izbacila, kroz karijeru prati etiketa seljanke.

23-ogodišnja pevačica svesna je stvari koje joj pričaju iza leđa i koje se mogu pročitati u komentarima na domaćim portalima, zbog čega se u emisiji Skandalozno kod Olje Crnogorac i Marjana Kamenovića osvrnula na to, naglasivši da je ona iz grada, a sve i da je iz sela, ponosila bi se svojim poreklom.

“Ja sam iz Leskovca i ja se ponosim svojim poreklom i svojim gradom, i da sam sa sela ja bih volela to svoje selo, i da sam čuvala ovce ja bih volela te svoje ovce. E sad, ako sam ja seljanka zato što sam sa 23 godine uspešna i zato što dobro radim svoj posao i zato što sam normalna osoba i zato što imam dobre prijatelje i zato što volim te svoje prijatelje i zato što je moj život divan, ako sam ja zbog toga seljanka, onda da jesam seljanka”, rekla je Kaća, poručivši hejterima da idalje pričaju o njoj da je seljanka, jer je te priče ne dotiču.

“Mislim, pričajte i dalje da sam seljanka, meni to stvarno nije problem jer mi je žao što ljudi pronalaze tako neke mane i pokušavaju da povrede tog nekog, a ustvari ne razlikuju da li je neko dobar ili loš.”

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top