in

Katarina Živković: Ne plašim se da će me gađati na ulici!


Prva pobednica rijalitija Farma Katarina Živković kaže da joj se prava ljubav dogodila na imanju, ne pridaje značaju to što pojedine kolege kažu da je sramota što je ona pobedila i naglašava da je baš briga ako će je neko zbog druženja sa Vendi okarakterisati kao laku žensku!

„Na Farmi mi se dogodila prava ljubav! Od samog početka sam prema njemu imala iskrena osećanja, koja nisam želela da pokažem jer nisam bila sigurna šta on oseća. Milion puta sam ispala guska, jer je izolacija to od mene učinila. Postala sam ljubomorna, posesivna, naivna i želela sam svu njegovu ljubav i pažnju samo za sebe. Bilo mi je teško što je Jeleni posvetio više vremena nego meni, a ja sam mu bila devojka. Ipak, kada bih ostala trudna sa njim, rodila bih mu i petoro dece“, kaže Katarina.

Koliko ima istine u tome da je tvoja pobeda dogovor između Grand produkcije i TV Pink?

Sigurna sam da tu nema nikakvog dogovora. Ja sam kod svojih roditelja živela kao bubreg u loju i nikada ništa nisam radila. Istina je da se nisam pretrgla oko posla na imanju koliko Marijan. Međutim, iako je on trebalo da pobedi, očigledno da su gledaoci drugačije presudili. Onaj ko mi zamera nešto na imanju neka se samo stavi u moju kožu, pa neka sudi.

Za Nataliju si bila fufica, Baki je rekao da imaš glavu kao televizor, Zorana proklinje dan kad te je upoznala, kakvo je tvoje mišljenje o njima?

Natalije mi je žao što je tužna jer sam je odvojila od Baneta. Zorani je možda krivo što nije pobedila, jer je očekivala. Baki je posebna priča, on se pre dva meseca kleo u ćerku da je zaljubljen u mene, a sad sam mu odvratna.

Većina tvojih kolega komentariše da je sramota što si odnela pobedu?

To je njihovo legitimno pravo da misle šta hoće. Većini smeta moja pobeda, ali kada budu shvatili da je ovo bila igra, lakše će im biti. Ja nisam namerno htela da druge ljude sputavam ka njihovom putu ka pobedi. Ne plašim da će me ljudi gađati na ulici.

Stara poslovica kaže – s kim si takav si, a ti si se najviše družila sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi?

Sa Vendi sam imala odličnu komunikaciju, što ne znači da nam je profil ličnosti isti. Ona mi je bila interesantna i draga i sa njom bih mogla uvek da se družim. Ako me neko doživljava kao laku žensku, baš me briga.

Izvor: Pressonline.rs