Prati nas

Vesti

Katarinu Živković kriminalac pokušao da siluje

Pevačica je potvrdila da je prošla kroz pravi pakao nakon jednog nastupa

Popularna pevačica Katarina Živković je pre 10 godina prošla kroz pravu traumu nakon što je kriminalac iz Vranja, u čijem klubu je imala nastup, fizički nasrnuo na nju ne bi li pristala na seks sa njim.

“Posle svirke Kaćin menadžer je čekao da ih gazda lokala, taj krimos, isplati. Ona je otišla u kancelariju i čekala da se njih dvojica raskusuraju. Odjednom taj kriminalac je upao kod nje i počeo da je spopada. Hteo je da ima seks sa njom, pokušavao je da skine, ljubi, bukvalno je pokušao da je siluje. Kaća se opirala i rekla mu je da ne želi da ima ništa sa njim. Kroz suze mu je govorila da ona nije devojka koja će spavati sa gazdama klubova i žestokim momcima. Tada je počeo da je šamara, pesniči i udara iz sve snage. U jednom trenutku je mislila da će se onesvestiti od batina.”, otkrio je izvor blizak pevačici.

On dodaje da je Katarina uspela da pobegne iz kluba sa menadžerom, ali da je kriminalac nakon toga počeo i psihički da je zlostavlja kako nikome ne bi otkrila šta se dogodilo.

“Pobegla je iz njegove kancelarije i odmah otišla kući u Leskovac. Međutim, sutradan se taj kriminalac pojavio tamo. Pratio je i uhodio danima kako bi joj uterao strah da ona slučajno nekome ne ispriča celu situaciju”, rekao je izvor za kraj.

Ove priče je potvrdila i sama pevačica, ali nije želela puno da komentariše na tu temu.

“Da, tačno je sve što ste naveli, ali ne bih više ništa da komentarišem na tu temu”, rekla je Živkovićeva, piše Hit.

1 komentar

1 komentar

  1. Jelena

    26. 12. 2018. at 19:33

    A ona kao nevinašce?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top