Kate i William predstavili naslednika!

Kada ćemo videti kraljevsku bebu?
Kate, William i beba!

14:08 Nakon jučerašnje vesti o rođenju sina vojvotkinje od Kembridža Kate Middleton i princa Williama, danas se čeka trenutak kada će poznati par predstaviti svoje dete na vratima privatnog krila londonske bolnice St Mary.

Po tradiciji, na isti način na koji su i princ Charles i princeza Diana predstavili tada tek rođenog Williama, pre 31 godinu, očekuje se da će i ovog puta biti ispoštovan isti scenario.

Sigurno je  da će se novopečeni mama i tata sa svojom prinovom pojaviti upravo na ovim vratima, iako ne postoji potvrda kada će se to desiti. Britanski Guardian izveštava da će se Kate i beba još jednu noć zadržati u čuvenoj londonskoj bolnici, kako bi imali još malo vremena da se odmore, iako je saopšteno da se oboje osećaju odlično.

Kako izveštavaju neki mediji, najraniji odlazak porodice kući može se desiti tek večeras.

Tata William se javno zahvalio osoblju klinike Lindo u londonskoj bolnici St Mary na neverovatnoj posvećenosti, profesionalnosti i nezi njegove porodice.

Ono što je takođe neizvesno je kako će se dečak zvati. Nagađanja medija i predviđanja kladionica idu od imena kao što su James, Philip, Henry, George, Louis, Richard, Charles, William (kojima kladionice daju najviše šanse) pa sve do imena kao što je Elvis (koje doduše ima najmanje šanse i sigurni smo da ovo ime nije ni uzeto u obzir).  :)

Očekuje se da će ime naslednika biti saopšteno u narednih 7 dana, a najranije večeras.

16:06 Pre nekoliko trenutaka u bolnicu St Mary su došli baka i deka malog princa od Kembridža. U pitanju su roditelji Kate Middleton Carol i Michael, koji su prvi gosti malog dečaka.

17:12 Mogu se čuti spekulacije da je frizer novopečene mame Kate kod nje u bolnici, što može značiti da će se do kraja dana par pojaviti na vratima bolnice i bebu odvesti kući. Postoji velika šansa da će se to desiti u 18 sati po lokalnom vremenu.

17:15 Mama Kate Middleton je po izlasku iz bolnice rekla da su beba i mama fenomenalno, ali da nikako ne želi da otkrije ime dečaka.

18:55 Prince Charles i Camilla su sledeći gosti malog naslednika. Nisu hteli da daju izjave okupljenim novinarima, ali je Charles rekao da će par zajedno sa bebom uskoro napustiti bolnicu. Kako se spekuliše, deda Charles je želeo da vidi dete dok zvanično ne bude saopšteno njegovo ime.

Mladi par će za prvo vreme živeti u Kensington palati, što je upravo potvrđeno.

20:15 Kate i William su sa svojim sinom upravo napustili bolnicu, i kratko popričali sa okupljenim novinarima.

William je rekao da beba ima mamine usne i da liči na nju i da ima više kose nego tata. Takođe je rekao da je mališan jako glasan i veliki, i da još uvek razmišljaju o imenu. Porodica je kratko pozirala obučeni simbolično u baby plavu boju, zatim su se vratili u bolnicu, bebu smestili u auto sedište i onda se odvezli ka svojoj kući! Oni će za sada živeti u Kenstington palati, koja je još u fazi renoviranja.

Ono što je neke komentatore iznenadilo je što je William sam odvezao svoju porodicu, a ne vozač kraljevske porodice.

Kate je izjavila da je ovo specijalan i jako emotivan trenutak za njih i rekla je da sve porodice koje su dobile prinovu znaju kako se oni sada osećaju.

Ukoliko ste propustili ovaj trenutak, evo i snimka.

 

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top