Kate Middleton ima paranoju pred porođaj

Kate Middleton ne želi da se u javnosti pojave fotografije njenog porođaja
Kate Middleton ne želi da fotografije njenog porođaja izađu u javnost

Vojvotkinja od Cambridgea Catherine 11. jula bi trebalo da se porodi. Dolzak bebe na svet čeka cela planeta. A njen suprug princ William verovatno najviše od svih. :)

Kate bi mogla svakog trenutka da se porodi. Mediji su je tokom čitave trudnoće pratili i komentarisali kako je postala ženstvenija, otkako je u drugom stanju i kako nije izgubila savršen uskus za modu.

Na dan prođaja bolnica u kojoj će se poroditi Vojvotkinja biće zaključana i na raspolaganju samo njoj, bebi i potrebnom osobolju. Međutim, lepa Kate se plaši da bi neko od lekara ili medicinskog osoblja na brzinu mogao da uslika ili snimi prođaj ili bebu i fotografiju proda medijima. Ovo joj samo stvara dodadtni stres u ovom trenutku, ali izvor blizak porodici kaže da je Kate oterećena ovim problemom.

Princ se pobrinuo za obezbeđenje, a iz bolnice su poručili da su se pobrinuli da se to od čega njegova žena strahuje nikako neće dogoditi.

Kate i William su već izjavili da će svoju ćerku odgajati isto kao što je Lady Diana prinčeve Williama i Harryja – devojčica će živeti kao sva normalna deca, koliko je to moguće.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top