Katy moli Rihannu da se otrezni!

Pevačica Katy Perry (Kejti Peri) i njen muž Russell Brand (Rasel Brend) zabrinuti su za zdravlje mlade pop pevačice Rihanne!

Kako piše američki tabloid Star, nakon što je RiRi hospitalizovana zbog umora, Katy joj je rekla da mora da uspori, pa čak i da ostane kod kuće. Izvor tabloida navodi da ju je Katy bukvalno preklinjala da se povuče sa scene i krene na neku vrstu terapije, zbog toga što će uvek pre odmora izabrati alkohol i žurke do ranih jutarnjih časova. Star ide do te mere, da piše da Rihanna i dalje nije prebolela Chris Browna (Kris Brauna) te da zbog toga pije.

Rihanna se leči alkoholom još od raskida i to stanje se ne poboljšava. Zove Katy u suzama i žali se da joj život kontroliše izdavačka kuća. Sve što želi je momak koji će je voleti.” kaže izvor tabloida, koji tvrdi da se u priču upleo i Russel Brand, koji se i sam borio sa zavisnošću od alkohola. “Rekao je Katy da mora da joj pomogne jer ona sama neće potražiti pomoć. Na svu sreću, Rihanna shvata da mora da prestane jer ne želi da završi kao Amy.”

Povezane vesti

Back to Top