Prati nas

Bizarno

Katy Perry od Orlada Blooma traži da potpise predbračni ugovor

Katy Perry ne želi da ponavlja greške iz prošlosti!

Katy Perry i Orlando Bloom planiraju venčanje, ali pevačica, vođena greškama iz prošlosti, od njega zahteva da potpiše predbračni ugovor kako bi osigurala svoje bogatstvo i dostojanstvo!

Katy Perry nedavno je objavila novu romantičnu pesmu, a u novogodišnjem pop hitu Cozy For Christmas, koji je evidentno posvećen njenoj ljubavi Orlando BloomuKaty peva o njihovoj ljubavi koja je, kako navodi, bolja od bilo kog božićnjeg poklona.

Međutim, van studija, Katy razmišlja i o drugim bitnijim stvarima od sitnih novogodišnjih čarolija i pevljivih hitova, a tiču se njenog privatnih života i odnosa sa pomenutim glumcem!

Katy i Orlandu tajno su se verili sredinom septembra ove godine, a popularna pevačica zabrinuta je za svoje bogatstvo koje vredi gotovo 350 miliona dolara! Naime, ona od njega zahteva da potpise predbračni ugovor kako bi osigurala novac koji je stekla tokom prethodnih godina.

U ugovoru piše da Orlando mora da plati 2 miliona dolara u slučaju da prevari Katy, ili milion dolara ukoliko odluči da se razvede tokom prvih 24 meseci braka.

Orlando je ludo zaljubljen u Katy i želi da je oženi ali je sasvim razumljivo da je uvređen ovim zahtevima,” izjavio je izvor. “Ne razume zašto se ponaša ovako”

Krivca za njene nesigurnosti treba potražiti u njenom prošlom braku i bivšem suprugu Rusell Brandu, koji je neretko viđan sa drugim ženama u izlascima dok je još uvek bio sa Katy. Rusell je raskinuo sa pevačicom preko telefona, a njihov brak je trajao svega 14 meseci.

Samo ću reći da nisam čula ništa o njemu od tada” izjavila je Katy tokom 2013. godine. “On je jako pametan čovek i bila sam jako zaljubljena u njega kada sam se udala.”

Katy je pretrpela poniženje i ogromnu bol tokom raskida sa Rusellom” , izjavio je izvor dodajući da Katy tada nije tražila potpisivanje predbračnog ugovora i da je imala sreće jer nije želeo njene milione.

Pomenuti predbračni ugovor njihovoj vezi za sada stvara probleme, ali zajednički prijatelji veruju da će se zvezde izboriti sa tim i navode da se raduju zajedničkom životu u budućnosti.

Katy je jasno stavila do znanja da želi porodicu i Orlando je takvog mišljenja takođe. Glumac je iskazao svoje emocije pevačici i veruje da je ona prava. Njihova osećanja su uzajamna” , završio je izvor.

 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top