Kaya demantuje žutu štampu!

Ljuta na medije
Ljuta na medije

Katarina Kaya Ostojić rešila je da se obračuna sa žutom štampom, ali ne na sudu, već na Twitteru!

Pevačica se oglasila povodom natpisa u dnevnim i nedeljnim listovima, a koji se tiču njenog verenika, ali i njene ćerke Nikoline. “Junior je ludo zaljubljen u Kaju i zaista želi da pored nje ostane ceo život, ali je jedan od tipova koji o svemu razmišlja unapred. Ona će pored njega imati sve i nije tip koji štedi, ali svoj stav o predbračnom ugovoru ne može da promeni,” tvrdi izvor dnevnog lista Alo, koji kaže da Kaya nije želela da potpiše predbračni ugovor.

Sa drugo strane, nedeljnik Puls na naslovnoj strani donosi priču o tome da je Kaya u strahu za svoju ćerku, zbog bekstva bivšeg muža iz zatvora, te da je devojčica o prošlosti svojih roditelja saznala iz medija.

Vidno iznervirana, pevačica se oglasila na Twitteru. “Moram da se oglasim i da izdemantujem gluposti koje su danas izašle u novinama. Predbračni ugovor nijednog momenta nije bio tema razgovora između mene i mog verenika. Veću glupost dugo nisam pročitala. Što se naslovne strane Pulsa tiče, radi se o klasičnom senzacionalizmu. Nema nijednog razloga da se plašim za svoje dete. Moje dete je srećno, zadovoljno, voljeno, pamento, lepo i nema ničega što može da joj pokvari sreću. Nadam se da će gospoda novinari naći za shodno da prenesu i ovo što sam rekla, kad već mogu da izmišljaju i konstruišu,” napisala je Kaya.

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top