Prati nas

Šokantno

Khloe Kardashian pretukla striptizete kad je uhvatila muža na orgijama

Bivši muž Khloe Kardashian, Lamar Odom, objavio je memoare u kojima je otkrio šokantne detalje iz braka sa popularnom TV zvezdom.

Kako piše bivši košarkaš, Khloe ga je jednom prilikom zatekla u društvu nekoliko striptizeta, dok su još bili u braku 2012. godine.

On je tada rezervisao sobu u hotelu Roosevelt, gde se sa golišavim damama družio, uz kokain i marihuanu. Ispričao je da su gole devojke bile svuda u trenutku kada su Khloe i Kris Jenner u sobu upale sa telohraniteljima.

“Otvorila je vrata i bacila se na prvu devojku koju je videla,” piše u memoarima.

Khloe je navodno tada pretukla jednu od devojaka koja se pobunila, a udarala ju je svom snagom u glavu. Njena majka Kris je vrištala dok je osiguranje pokušalo da skloni njenu kćerku od striptizete.

Lamar tvrdi da mu je supruga tada rekla da se spakuje, dok su telohranitelji čistili hotelsku sobu od svih tragova droge.

Ali, to nije bio prvi put da je Khloe napala jednu od njegovih ljubavnica. Naime, reality zvezda je optužena za napad na izvesnu Polinu Polonsky nakon što ju je uhvatila u krevetu s Lamarom 2013.

Khloe i Lamar su iste godine prestali da žive zajedno, ali su se razveli tek tri godine kasnije, nakon košarkaševog predoziranja u bordelu kada je jedva izvukao živu glavu.

Lamar je priznao da je bio zavistan od kokaina, a nedavno je za ABC progovorio o svim zavisnostima. “Bio sam profesionalan u skrivanju. Ne želite da vam žena zna da šmrčete kokain i da spavate sa drugim ženama”, rekao je.

Prisetio se trenutka kada ga je Khloe izbacila iz kuće nakon svađe dok je bio na kokainu i ekstazija. Tada joj je pretio smrću i vikao joj: “Ne znaš za šta sam sve sposoban”. Lamar tvrdi da je to bio trenutak zbog kojeg se najviše kaje u celoj njihovoj vezi.

Priznao je da ga se Khloe verovatno tada bojala jer je njegova zavisnost postala jako teška. “Siguran sam da me se bojala. Sada o tome razmišljam i ne verujem da sam se tako ponašao prema toj kraljici”, izjavio je košarkaš.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top