Khloe priznala: ‘Likovala sam u sebi kad god je Kim raskidala i razvodila se’

(foto: Instagram/khloekardashian)

Khloe Kardashian je trenutno jedna od najzgodnijih i najpoželjnijih žena na svetu. Mnoge devojke žele da izgledaju poput nje, ali kao što to već znate, ona nije uvek bila kraljica fitnesa. U promo snimku za njenu emisiju Revenge Body je otkrila da je nekada bila ljubomorna na telo svoje starije sestre Kim Kardashian, pa se zbog toga potajno radovala svaki put dok je Kim prolazila kroz raskid.

“Sećam se, kada smo bile mlađe, Kim je bila najlepša osoba koja nikada nije imala problema sa kilažom, nikada mi nije bilo žao nje. Svaki put kada bi neki dečko raskinuo sa njom, ona bi se žalila: ‘Ko bi mene poželeo’, a ja bih je samo gledala i mislila: ‘Molim te, začepi'”, kaže Khloe.

Pre nego što se udala za Kanyea Westa, Kim je prošla kroz razvod sa Damonom Thomasom i Krisom Humphriesom. Imala je i burne raskide sa Ray Jom i Reggiem Bushem, i upravo se u tim trenucima Khloe osećala malo bolje.

“Uvek mi je bilo bolje nakon toga. Mislila sam: ‘Ako je i Kim nezadovoljna sobom, onda je u redu da se i ja tako osećam’. Bilo mi je žao što se ona ne oseća dobro, ali sam barem znala da nisam jedina”, otkriva rijaliti zvezda.

Povezane vesti

Back to Top