Prati nas

Život

Kim Kardashian o kratkom braku sa Krisom Humphriesom: ‘Nisam mogla fizički to da izdržim!’

Kim Kardashian progovorila je na temu njenog braka sa Krisom Humphriesom, koji je trajao svega 72 dana, priznavši da fizički više nije mogla da bude u bračnoj zajednici sa njim.

Iako je rijaliti zvezdu njena majka, Kris Jenner pokušala da ubedi da otkaže venčanje sa NBA zvezdom, Kim je ipak odlučila da se venčanje održi, zbog čega je kasnije i zažalila, ostavši venčana sa Krisom samo 72 dana.

Rijaliti zvezda je pre nekoliko meseci otkrila da je još na njihovom medenom mesecu znala da će brak biti kratkog daha, priznavši da je odluku o udaji donela nakon što ju je uhvatila panika kada je napunila 30 godina.

“Mislila sam, čoveče, imam 30 godina, bolje da se sredim, da se venčam! Mislim da večina devojaka prolazi kroz tu fazu panike, pogotovo ako ljudi oko njih već imaju porodice, decu.” izjavila je majka dvoje dece, i dodala: “Još na medenom mesecu sam znala da taj brak neće uspeti, da on nije pravi čovek za mene.”

Osim braka sa Humphriesom, Kim je otkrila i da je zažalila što se u trudnoći pojavljivala u porodičnom rijaliti šou U korak sa Kardashianovima.

“Izgledala sam kao krava, i zaista ne mogu da podnesem da gledam te epizode.” iskrena je Kardashianova.

2 komentara

2 Comments

  1. Lorka

    18. 08. 2017. at 06:43

    Dso ti izgledas kao krava kako god okrenes….

  2. ĐOŠA

    24. 08. 2017. at 13:01

    Pa ne može fizički da podnese kad ona ima “metar i šumska jagoda” a on 2m. Legne li samo na nju i slomi je. ha ha ha a tek kad joj ga uvali izlazi joj na usta. ha ha ha

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top