Prati nas

Kim Kardashian uklonila rebra zbog savršenog struka?!

Foto

Kim Kardashian uklonila rebra zbog savršenog struka?!

Kim Kardashian ponela je nesvakidašnju modnu kombinaciju na ovogodišnjoj Met gali, koja je bila prva nova kreacija legendarnog francuskog dizajnera Thierryja Muglera posle više od dve decenije.

Iako je TV zvezda pobrala komplimente, mnogi su se zapitali koja je cena ovakvog izgleda.

“Šta mislite, koliko rebara je uklonila Kim K,” napisao je jedan korisnik Twittera, dok je drugi komentarisao njen plan ishrane, koji je zaslužan za ovaj izgled.

“Vređa mi inteligenciju to što se neko pretvara da se ovakav izgled postiže ishranom biljkama, a ne uklanjanjem rebara,” napisao je on.

Ubrzo se oglasila i Melissa Alcantara, koja je zadužena za treninge zvezde, a koja je na instagramu otkrila da je naporan rad rezultirao ovakvim izgledom.

“Da raščistimo neke stvari: pod jedan, ova haljina ima korset, ALI, pod dva, Kim naporno trenira šest je*enih dana u nedelji, budi se rano i posvećena je tome,” napisala je Melissa.


1 komentar

1 komentar

  1. Luna Sangria

    10. 05. 2019. at 17:43

    Al stvarno,jedino da se ponovi rodi,sto me ne bi cudilo,i da izcacka svu dnk,bi joj pomoglo!neizlecivo ruzno gradjena,dok ne otkriju serum za rast,mala,sa ogromnim guzovima,thats the tryth!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top